Musical: Jesus Chirst Superstar in Utrecht

Nog geen twee weken geleden plaatste ik een logje over de musical Cabaret. Ik kreeg heel veel reacties dat (bijna) iedereen de Lion King had gezien. En daar ben ik dus net niet geweest. Maar gister genoot ik wél van de musical Jesus Chirst Superstar in het Beatrix theater in Utrecht. Dit keer niet zoals bij Cabaret in een love seat, maar een riante stoel op rij 9.

Mijn moeder heeft mij vroeger aangestoken met het JCS syndroom. Dus eigenlijk was het vanzelfsprekend dat we deze musical moesten bezoeken. Maar wat we ervan hadden gezien, zag er niet al te leuk uit. Het leek heel sober en saai. Maar het tegendeel bleek waar. Echt een super mooie musical. De liedjes waren erg goed vertaald naar het Nederlands, dat viel me alles mee. Ook was er een moderne draai aan gegeven, wat het juist weer leuk en herkenbaar maakte.

En natuurlijk speelde ook onze Idol Jamai in de musical. En daar wilde ik toch even een alinea aan wijden. Wat een gozer! Hij kan zingen joh! Het dansen ging goed, hij leefde zich helemaal in, hij heeft uitstraling. Kortom, ik kan gewoon alleen maar lovend over hem zijn.

Lijkt jou het wat? Om naar Jesus Christ Superstar te gaan? En ken je de film?

1 reactie on “Musical: Jesus Chirst Superstar in Utrecht”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *