J-Day

Toen ik gister de auto startte scheen het zonnetje nog volop, maar naarmate ik dichterbij Hoorn kwam begin het al harder te regenen. Eenmaal bij het station aangekomen viel de regen echt met bakken uit de lucht. Ik zocht wanhopig in de auto naar een paraplu, tevergeefs, dus vroeg ik June per telefoon of ze richting de auto wilde komen lopen (ja, zo aardig ben ik dan wel weer, om haar nat te laten regenen..)

Ik reed haar door een stukje West-Friesland, waarna we in het prachtige dorp Wervershoof kwamen (niet Wevershoof zoals de Veronica gids zegt..) In de drie jaar dat ik June nu ken, was ze hier nog nooit geweest (shame on you!), dus werd ze eerst voorgesteld aan mijn ouders waarna ik een rondleiding gaf door ons prachtige huis. De tuin vond ze echt wonderlijk (maar waar zijn de schapen?) Toen was het tijd om te lunchen en vond ik dat we gingen fietsen.

Bewapend met een paraplu, fietsen en een fototoestel waagden we ons naar het Ijsselmeer, wat wel twee minuten fietsen is. Toen we over het water keken begon het al harder te regenen en werden de paraplu’s opgezet, de fiets in de hand genomen en naar huis terug gelopen. Thuis kropen we maar achter de pc om wat foto’s te maken en vervolgens de Bam Margera film ‘Haggard’ te kijken. Deze film hebben we niet afgekeken aangezien het echt een waanzinnig slappe film is. Om kwart over vier leverde ik haar weer af op het station in Hoorn omdat ze alweer naar huis moest.

Ook heb ik een nieuw bijnaam gekregen, schaap is opgeruild voor het diepzinnige woordje kip, "schaap is zó 2005", aldus June. En Pssst, meer foto’s kun je zien als je hieronder op de foto klikt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *