iPhone 4

iPhone 4

Ik stond al weken op de ellenlange wachtlijst van T-mobile, tรณt ik langs de Belcomany in Hoorn liep. ‘Nog enkele iPhone 4 16 GB op voorraad!’ waren de magische woorden in de etalage die mij de winkel binnen deden wandelen. En natuurlijk liep ik vervolgens weer naar buiten met – eindelijk eindelijk eindelijk – mijn eigen iPhone!

26 reacties on “iPhone 4”

 1. Annouska Beantwoorden

  He wat fijn dat je zo de winkel in kon lopen en eruit kwam met de nieuwe versie van de Iphone.

  Veel plezier ermee ;).

 2. admin Beantwoorden

  @Diana, de oude had ik niet, vriendjelief wel, die gebruikte ik soms, maar oef.. het verschil is best wel groot! beeldkwaliteit is zoveel beter en mijne is ook een stuk sneller! ๐Ÿ™‚

 3. Mylene Beantwoorden

  Dat meen je? Ik ben jaloers. Echt! Ik wil hem ook, maar ik wacht tot Vodafone met de iPhone komt, want ik heb van heel veel mensen gehoord dat T-Mobile niet bepaald alles is. Bevalt het jou tot nu toe? (T-Mobile dan, want de iPhone waarschijnlijk wel.) En hoeveel betaal je in de maand?

 4. admin Beantwoorden

  @Mylene: ik moet toegeven dat het bereik van t-mobile soms te wensen overlaat, dat is inderdaad wel jammer! Ik betaal 30 euro per maand, valt mee vind ik… Maar voor de iPhone zelf moet je ook nog 170 euro betalen…

 5. saus Beantwoorden

  Gefeliciteerd met dit zeer noodzakelijke gadget! Ik heb hem mij twee ร  drie weken geleden ook aangeschaft en het is een echt plezier om te hebben deze telefoon. Je kunt er echt alles mee doen.

 6. Stanton Mirabelli Beantwoorden

  I really appreciate this post. I’ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thanks again!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *