I’m Nerdy And I Know It…

Terwijl vele mensen zich vandaag druk maakten om de laatste aflevering van ATWT, hoefde ik mij volgens de maandhoroscoop van Elle geen zorgen te maken: “…deze maand mag je rekenen op de aanwezigheid van de zon, Venus en de nieuwe maan in je sterrenbeeld. Die laatste luidt op de 21e het échte begin van het nieuwe jaar in. Da’s een van de meest mooie en magische momenten van je leven en hét moment om dromen in werkelijkheid te veranderen.”

Helaas las ik het bovenstaande bericht pas veel later en voelde ik de zenuwen gisteravond al opkomen. Waarvoor dan, zult u nu denken. Nou, dat zal ik je vertellen. Vandaag was de dag dat ik mijn scriptie mocht verdedigen. De afgelopen maanden maakte ik in opdracht van het Rozentheater een zeer uitgebreid adviesrapport, een redactiestatuut, een handleiding voor de bloggers en natuurlijk een presentatie. Achteraf bleek mijn gespannen toestand nergens voor nodig, want ik sloot mijn afstudeeronderzoek af met een – fasten your seatbelts – 9.

En als je dan de eerste alinea nog eens leest, ontdek je dat dit al in de sterren geschreven stond. En ik mocht vandaag voor even de grootste ster zijn.

Can I Get A Woot Woot?!

13 reacties on “I’m Nerdy And I Know It…”

 1. Anke Beantwoorden

  Wow, een 9! Gefeliciteerd!! Dat moet een heel fijn gevoel zijn 🙂 Geniet ervan! Ik moet begin maart mijn afstudeerwerk verdedigen, en heb in mijn horoscoop toevallig ook al gezien dat het die dag eigenlijk wel goed moet komen 😉

 2. Angelina Beantwoorden

  Ik las het al op twitter, nog niet de kans gehad om te reageren en je te feliciteren. Wat super zeg, gefeliciteerd!! Echt knap!!

 3. Eva Beantwoorden

  Opschepper 😉
  Maar nee, suuuuuper goed! Zijn al die stressmomenten dat het allemaal niet lukte toch niet voor niets geweest 🙂

 4. Lyanne Beantwoorden

  Gefeliciteerd! Super knap zeg, een vette negen!! Ik heb in april mijn afstudeerpresentatie en ben er nu al gespannen voor. Heb je misschien wat tips? 🙂

 5. Pingback: I CAN DO THIS | Danielle

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *