Il Mio Anno

Ik wil niet schrijven over afgelopen jaar. Het jaar waarin hij mij vreselijk veel pijn heeft gedaan. Het jaar waarin mijn neefje ongeneselijk ziek werd en overleed. Deze twee gebeurtenissen bestempelen voor mij het afgelopen jaar. Nu wil ik verder kijken naar de toekomst, niet in het verleden blijven hangen. Ik wil dat komend jaar mijn jaar wordt. Een jaar waarop ik trots op mezelf kan zijn. Zo ga ik mijn herkansing halen van vorig jaar, waardoor ik mijn P heb gehaald. Natuurlijk ga ik ook al mijn tentamens en projecten halen van dit jaar waardoor ik kan zwemmen in de studiepunten. Ik kijk al uit naar de leuke dingen die gepland staan (en dat zijn er toch al heel wat). Zo ga ik met mijn moeder en zus naar de musical Ciske de Rat, de musical Joseph en shoppen tijdens de solden in Antwerpen. Concerten van Pink, the Killers en Coldplay staan al gepland en dat worden er vast nog veel meer. En dan zijn daar natuurlijk ook de festivals. Lowlands is een must, maar dan twijfel ik nog tussen Werchter, Pinkpop en Rock am Ring. Het is het jaar dat ik eindelijk mag stage lopen op de redactie van een tijdschrift (of website), mijn droombaan. Het jaar waarin Obama president gaat worden en daar kijk ik erg naar uit. Barack and Roll! En natuurlijk zijn er dan nog de dates die ik wil plannen met mijn (ver weg) vriendinnen. Met eva shoppen in Rotterdam, uitgaan in Arnhem en warme chocomel drinken. Met Elma Groningen onveilig maken en Maccen in Harderwijk. En vast nog wel een bezoekje brengen aan zusje Olga in Assen. En wat dacht je van alle fijne films die weer in de bioscoop te bewonderen zijn, het tweede seizoen van Gossip Girl én het begin van 90210 op televisie. 2009, here I come!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *