I Love Fashionbloggers

Ik bezoek steevast de website van AfterDRK en ook StyleScrapbook breng ik regelmatig een virtueel bezoekje. Maar daar houd mijn fascinatie voor fashionbloggers op.

Waar vind ik nog meer fijne blogs met een kwalitatief hoogwaardig gehalte? Ilovefashionnews.nl kwam met het antwoord. Je vindt er sinds deze week een overzicht van beauty en fashionbloggers. De meest interessante blogs worden aangeduid als ’tip’ en ook mijn blog kon natuurlijk niet in deze reeks ontbreken.

Wie is jouw favoriete fashion blogger?

Fashion bloggers

17 reacties on “I Love Fashionbloggers”

   • Danielle Beantwoorden

    Ik zou zeggen: meld je aan als fashionblogger, dat is breder gerelateerd. En zoals je ziet ben ik ook gewoon in de lijst opgenomen.

 1. Jeske Beantwoorden

  Ik volg weinig fashionblogs. Wel een paar van die combi dingetjes. Beautyblogs die ook kledingwishlists en outfitjes posten enzo. Shopperella, le blog de big beauty en saks in the city zijn eigenlijk mn enige fashionblogs.

  • Danielle Beantwoorden

   Ik ga die blogs eens bekijken! Bedankt voor de tips… misschien kan ik mijn lijstje nu ook uitbreiden πŸ˜‰

 2. Sabine de Witte Beantwoorden

  Wat leuk, eervolle vermelding! Handig overzicht, ik heb ook nog het boek Fashion Bloggers met veel leuke internationale tips!

 3. Danique Beantwoorden

  Fashionblogs lees ik bijna nooit. Ik kom er soms wel eens op maar er zijn er ondertussen zoveel dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Maar dan is dit dus wel erg handig!

 4. Mandy Beantwoorden

  Handig zo’n lijst en leuk dat je er tussen staat. Ik ben zelf niet echt van de fashion blogs. Vind het leuk ze af en toe te lezen, maar standaard volgen doe ik ze eigenlijk niet. Heb meer van die persoonlijke blogs die ik volg.

 5. Louise Beantwoorden

  Leuk dat je de lijst gehaald hebt! πŸ˜€ Ik lees de blog van Michelle Phan ^^ maar mijn meest favoriete blogs zijn ook gewoon persoonlijke blogs.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *