Eén jaar getrouwd | Geef ze van katoen!

Als je één jaar getrouwd bent geef je elkander een stukje katoen cadeau. Hoe romantisch is dat?! Nu ben ik zelf nog lang niet getrouwd (laten we eerst dat samenwonen maar eens proberen), maar mijn zus en haar man mochten vorige week één kaarsje uitblazen op hun één jaar oude (invroren) overgebleven bruidstaart.

Het begon allemaal met een vakantie naar Bali (het huwelijksaanzoek) en eindigde ergens in de woestijn van Afrika (de huwelijksreis). De trouwdag zelf, maar ook het vrijgezellenfeest en het uitzoeken van de jurk zijn dagen om nooit te vergeten. Het mag dan de ultieme favoriete dag zijn van mijn zus en zwager, bij mij staat ‘ie de komende jaren voorlopig ook nog met stip op nummer één. En hoe kan ik beter bij deze dag stilstaan dan door aan aantal fantastische foto’s met jullie te delen?

En dan nu (h)op naar het Lederen bruiloft, de Tinnen, Kristallen, Porseleinen, Zilveren, Gouden. Net als mijn opa en oma een Diamanten bruiloft en wellicht nog een Platina, Albasten en Eiken bruiloft erbij?

Bruiloft Susanne & Martijn

Bruiloft Susanne & Martijn

Bruiloft Susanne & Martijn

Bruiloft Susanne & Martijn

Bruiloft Susanne & Martijn

Bruiloft Susanne & Martijn

Bruiloft Susanne & Martijn

Bruiloft Susanne & Martijn

Bruiloft Susanne & Martijn

Bruiloft Susanne & Martijn

Bruiloft Susanne & Martijn

Bruiloft Susanne & Martijn

21 reacties on “Eén jaar getrouwd | Geef ze van katoen!”

 1. Anouk Beantwoorden

  Leuke blog! Op naar de Eiken bruiloft dan maar! Mijn opa en oma hadden een Briljanten bruiloft (65 jaar getrouwd). Hoop dat ik ooit zover mag komen 🙂

  • Danielle Beantwoorden

   @Anouk, wow, dat is wel heel bijzonder! Ik denk niet dat ik het nog ga redden, dan had ik 10 jaar terug denk ik al moeten trouwen! 😉

 2. Jeske Beantwoorden

  Aww gefeliciteerd!

  Ik mis trouwens wel echt de logica in die bruiloftsdingen. Hoe kun je nu van diamant en platina naar eiken gaan? =S

 3. Lisa Beantwoorden

  Ik wist niet dat je taart (ingevroren, maar toch…) zo lang kon bewaren, wat een leuk idee! Ga ik ook doen, als ik ooit eens trouw dan 😀

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *