He makes me cry…

Wat voor dag was het vandaag? Ik realiseerde me ineens dat ik eigenlijk werkelijk geen idee had. Alle dagen lijken op elkaar. Diep in mijn geheugen gravend besefte ik dat ik al een week als een zombie door het leven ga. En hoewel ik de afgelopen week best een aantal leuke dingen heb ondernomen is er één ding dat ik maar niet uit mijn hoofd kan zetten: het is uit. We hadden nog maar twee maanden, een zomer vol dagelijkse liefde, waardoor de tijd veel langer leek. Maar toen vond hij het nodig om niet meer van mij te houden. Ik heb op alle mogelijke plekken al een traantje gelaten en de vraag ‘hoe is het met je’ is dé dooddoener om me nog harder aan het huilen te maken. Want ik, ik hield (of houd?) nog wel van hem. Maar nu moet ik hem loslaten. En daar ben ik zo verschrikkelijk slecht in. De goedbedoelde adviezen van vriendinnen vliegen me om de oren, maar gaan vooralsnog allemaal langs mij heen. Natuurlijk weet ik dat er nog zat andere (leuke) jongens zijn. Natuurlijk weet ik dat de wereld nu niet eindigt. Maar zo voelt het nu even wel.

Ik ben gewoon zo verschrikkelijk bang om alleen over te blijven. Terwijl mijn vriendinnen zijn gaan samenwonen, één van hen zelfs trouwplannen heeft en er steeds meer langetermijnplannen worden gemaakt, ben ik steeds de mislukkeling (zo voelt het tenminste) van het stel. Ik krijg dan te horen dat het leven met een relatie ook zijn negatieve kanten heeft. Maar ik ben gewoon niet gemaakt om alleen te zijn. Wanneer komt mijn echte prins op het witte paard mij nu eens redden? Ik ben er klaar voor.

22 reacties on “He makes me cry…”

 1. W&DY Beantwoorden

  Pfff, kan me voorstellen hoe je je nu voelt. Vre-se-lijk. En dan al die goedbedoelde adviezen, waar je helemaal niets aan hebt op dit moment. Maar goed, je begrijpt vast ook wel dat al die mensen alleen maar willen zeggen dat ze er voor je zijn. Succes en heel veel sterkte meid!

 2. Celesta Beantwoorden

  Liefdesverdriet is vreselijk 🙁 Maar ik weet zeker dat jij je prins op het witte paard ook nog tegen komt! Het vervelende is alleen dat je niet weet wanneer 🙂 Heel veel sterkte in ieder geval. Ook hier kom je weer sterker uit!

 3. Paulien Beantwoorden

  Bah wat stom zeg 🙁

  En dat mislukte gevoel herken ik, maar dan vooral ook op het gebied van opleidingen…iedereen studeert (af soms zelf al) en ik kan pas volgendjaar september ergens aan beginnen…it sucks…

  Maar heust dat jij een supertofliefleuk vriendje krijgt, echt 🙂

  EN je mag je nu ook echt even kut voelen en alllllle goeie adviezen lekker langs je heen laten gaan, is hartstikke gezond!

  xx

 4. Eline Beantwoorden

  Wat rot meis! Sterkte 🙁 Ik herken die gevoelens wel, hoor. Ik ben ook de enige single van mijn vriendinnen. Waar blijft die leuke kerel?

 5. Miekoe Beantwoorden

  He bah, liefdesverdriet doet zo’n pijn!! En die goedbedoelde adviezen zit je nu niet op te wachten.
  Betrek het niet op jezelf, je bent echt geen mislukkeling!

 6. Maaika Beantwoorden

  Ik was ook altijd blij om alleen over te blijven… had dan wel al een kind toen ik 17 was… maar toen ik 20 was was ik alleenstaande moeder… daarna nog wel relaties gehad maar nooit ideaal ofzo… tot ik Peter leerde kennen… Fanny was inmiddels 12 bijna 13… en ik al 31… Nu ben ik bijna 35… woon al 3 jaar samen… ben anderhalf jaar getrouwd en een geweldig gozertje van 17 maanden rondlopen… Je weet het nooit… je bent nog jong en misschien kom je morgen de prins tegen… maar misschien moet je nog 3x door luduvudu… Ik hoop het niet voor je… en waar je niet dood van gaat word je alleen maar sterker van…

  In iedergeval een hele dikke knuf want je hebt vast niets aan mijn gebazel =)

 7. Men... Beantwoorden

  Gadver, dat voelt inderdaad verschrikkelijk!

  Nadat op rond mijn 16e een relatie verschrikkelijk slecht is afgelopen, had ik tot 2 weken terug ook nooit meer een relatie gehad. Ik zag het ook niet zo snel meer gebeuren daarna. Wilde ook eigenlijk niet meer.

  Opeens kwam mijn prins voorbij. Zomaar, uit het niets.

  En weet je, dat komt bij jou ook goed.

  Natuurlijk kun je niet weten wanneer. Dat is niet iets wat je kunt plannen. Het overkomt je gewoon.

  Nu mag je nog even flink huilen, want dat is allemaal ook gezond en je wordt er alleen maar sterker van. Maar zorg wel dat je niet in dat negatieve blijf hangen, want daar wordt je niet aantrekkelijker op, terwijl je me juist zo’n leuk meisje lijkt!

  Advies voor nu: Heel veel huilen, onder dekens films kijken op de bank en lekker treuren.

  Je komt er zeker weten boven op 🙂

  Kusje Men…

 8. Marieke Beantwoorden

  Ow meid dit klinkt zoooo herkenbaar. Ik heb precies hetzelfde met die omgeving die plannen maakt, terwijl ik dat zelf ook zo graag wil. En ik ben al 26!! Je weet het nooit zeker, bij geen een relatie. Altijd maar afwachten of dit ‘m dan is?
  Ik heb een jaar lang gefeest, gedate en geflirt en toen kwam ik er eentje tegen die nu al een maand (jahoe) blijft plakken. En ik hoop ook nu weer van harte dat hij het is… We’ll see.
  Zo zal dat bij jou ook gaan! Ik zeg niks over andere jongens die er nog zijn en zeg ook niet ‘kop op’, want dat helpt allemaal niet. Janken, schreeuwen, zielig zijn, snoep eten… doe het op de manier die jij wil.

 9. Martine Beantwoorden

  Aaaw, wat kut voor je! Heel herkenbaar, ik kan ook niet zo snel iemand loslaten, al helemaal als het ik-houd-niet-meer-van-je gevoel niet wederzijds is.. Maar, je komt er wel overheen! Van liefdesverdriet ga je niet dood.. 🙂 En er staan genoeg mannen in de rij om je hart weer te plakken 😀

  Kus Kus Martine

 10. Iris Beantwoorden

  Aw supervervelend :(. Alleen één ding weet ik zeker, soms is loslaten beter, een vriendin van mij blijft maar proberen en hem opnieuw kansen geven maar het geeft haar alleen maar verdriet.

 11. Marijke Beantwoorden

  Ahww 🙁 Jéé ik herken het zo, je verhaal!
  Mijn relatie van 1,5 jaar is sinds ruim een week uit.

  Ik quote je: “Natuurlijk weet ik dat de wereld nu niet eindigt. Maar zo voelt het nu even wel.” want zo voelt het voor mij op dit moment ook.

  Dus ik weet ook hoe het is dat iedereen steeds aan je vraagt hoe het is, lief bedoelt natuurlijk maar je hebt geen zin om dat 100x uit te leggen.
  Probeer sterk te zijn, lekker voor jezelf te kiezen en leuke dingen doen, zoals keihard K3 draaien.. of iets anders geks haha

  Sterkte & ik ben jaloers op jouw mooie web-log/homepage!!
  liefs xxx

 12. Sanne Beantwoorden

  Wat naar 🙁 Sterkte! Je bent sterk 🙂 Moest direct aan het volgende stukje tekst denken. Erg toepasselijk.

  “You’ll get over it…” It’s the clichés that cause the trouble. To lose someone you love is to alter your life for ever. You don’t get over it because “it” is the person you loved. The pain stops, there are new people, but the gap never loses. How could it? The particularness of someone who mattered enough to grieve over is not made anodyne by death. This hole in my heart is in the shape of you and no-one else can fit it. Why would I want them to?”
  .-= Sanne´s laatste blog ..- =-.

 13. Joyce Beantwoorden

  Bah wat een ellende en ik begrijp dat gevoel zo goed! Ik ben ook altijd bang om alleen over te blijven, heb nu wel 2,5 jaar een vriend, maar afgelopen 6 maaden zijnnwe 4 uit elkaar geweest. Toen wilde ik mezelf gewoon
  even zielig vinden, ik ging stappen, flirten, gek doen en ik heb toevallig mijn vriend weer terug gevonden, maar op ieder potje past een dekseltje, in de ware geloof ik niet, weer niet hoe dat met jou zit, maar je komt vast en zeker iemand tegen die jou heel gelukkig maakt!

 14. Nathalie Beantwoorden

  Ik was ook altijd bang over te blijven. Scharreltjes hier & daar maar nooit echt iets voor lang. Begin me af te vragen wat er mis met mij was!
  Goed bedoelde adviezen van vriendinnen dat vrijgezel zijn langs zo slecht niet is. Je hoeft je aan niemand te verantwoorden etc. Maar wat ik mistte was iemand om bij thuis te komen, die er voor je is, naar je gezeur luistert etc. En toen kwam uit onverwachte hoek mijn huidige vriend tevoorschijn. It happens when u least expect it.
  Wie weet heb je wel een stille aanbidder die je via je logs in de gaten houdt? :o)

  xXx

 15. Annika Beantwoorden

  Ah meisje, wat naar 🙁 Hebben we samen liefdesverdriet..
  Twee maanden is niet zo lang als vijf jaar, maar ik begrijp heel goed dat je ook in een korte tijd al veel lief en leed met elkaar gedeeld hebt. Je mist hem toch naast je, waar je ook bent.
  Ik hoop dat het beetje bij beetje weer een keer gaat. En misschien moeten we inderdaad maar een keer gaan meeten! Al is het niet om elkaar op te fleuren, maar gewoon voor de gezelligheid. Want je lijkt me echt een leuke meid!!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *