Grunn

Wat doe je als je shizzle aap in Groningen woont? Je koopt voor een vermogen een treinkaartje, maakt een urenlange reis door Nederland, komt aan in het besneeuwde duistere Grunn en ontdekt de omgeving van de Paddepoel. Ik werd getrakteerd op een paar kroketten onder het genot van de film Corpse Bride, waarna het alweer tijd was om ons bedje op te zoeken.

De volgende dag ging ik samen met Elma de stad in, te beginnen met een ontbijt bij bakkerij Bart. Aan het eind van de middag kwamen we trots thuis met onze aankopen. Voor de verandering kochten we hetzelfde shirtje bij Mango en ben ik zeer trots op mijn nieuwe zwarte broek. Toen het tijd was om boodschappen te doen waren ook Suus en Berna gearriveerd en was het alleen nog wachten op Mirjam en Silvia. Toen ook zij binnen kwamen stormen waren we compleet en werden er pannekoeken gebakken, die onder het genot van the Swan opgegeten werden.

’s Avonds stond er ‘Mexen in Grunn’ op het progamma. Rest van de avond gelachen, gedronken, gegeten, foto’s gemaakt, jumpstylen, zingen en stampen tot het tijd was het uitgaansleven van Groningen onveilig te maken. We zijn naar the Palace, Enzo en Drie gezusters geweest en natuurlijk als hoogtepunt de Febo. Het was zeker voor herhaling vatbaar, maar misschien neem ik dan toch liever de auto..

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *