Geld moet rollen.

What? Ik koopverslaafd? Welnee!

Ik plaats op mijn web-log mijn net nieuw gekochte aankopen. Maar na deze aankopen stopt het niet, ik krijg een aanval en ineens heb ik 15 nieuwe kledingstukken in mijn kast hangen. En mijn moeder? Die doet vrolijk met me mee. Eigenlijk zou ik mijn geld veel beter kunnen besteden, ik werk niet, dus het geld heb ik wel hard nodig. But gosh, it feels so good. Als ik iets nieuws koop ben ik blij en vrolijk en gelukkig, het is echt een soort verslaving. En dan je laatste geld juist besteden, mijn grootste hobby, not! Ik wilde dat ik wat beter met mijn geld om kon gaan, die kleding heb ik toch niet allemaal nodig, ik kan ze moeilijk allemaal tegelijk aan. Nee, mijn geld kan ik toch eigenlijk beter besteden aan.. uitgaan? bioscoop? uit eten? bowlen? en heerlijk in de zon liggen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *