Figureren bij Draadstaal

Gisteravond werd ik gebeld door castingbureau Aan Het Park en nóg later op de avond ontving ik een e-mail met daarin een routebeschrijving voor vandaag naar theatercafé Toomler. Eenmaal aangekomen op locatie, werd er nog hard gewerkt aan het op/verbouwen van de set. Toen Jeroen en Dennis binnen kwamen was ik natuurlijk even in extase. Even dan, want de pruik (met fout brilletje) van Jeroen was echt verschrikkelijk en Dennis was 20 jaar jonger gemaakt. Ze begonnen gelijk aan de voorbereiding van hun tekst. En net toen wij een zak pepernoten kregen aangeboden, mochten wij (de figuranten) plaatsnemen als publiek in een scene van Rondom 10 13.

De scene barst van de woordspelingen, waardoor ik – naast de grapjes van Jeroen – steeds erg heb moeten lachen. Nadat de scene vele keren was opgenomen uit alle verschillende camerastandpunten, werden wij vriendelijk doch dringend verzocht de set te verlaten. Buiten was er nog even tijd om klikkerdeklak snel een paar foto’s te maken, waarna de mannen wegscheurden naar de volgende locatie. Het was erg leuk om dit zo eens mee te maken en Jeroen weer eens in levende lijve te spotten. En aan jou natuurlijk de opdracht om aanstaande zondag voor de televisie plaats te nemen, zoekend naar the girl with the green scarf!

Aanstaande zondag, 20.30 uur op Nederland 3.

Jeroen en Danielle
Jeroen van Koningsbrugge makes me smile.

Dennis en Danielle
Dennis strak in pak… met sexy hoofddeksel?

21 Comments

 • Olga
  29 oktober 2009 01:07

  Mijn mamma smst me nu soms vanuit het niets ‘kak’, omdat ze dat type uit Draadstaal zo grappig vindt. Heel ernstig 😛

 • Miekoe
  29 oktober 2009 08:27

  Wauw, echt gaaf om te figureren! Zal zondag eens opletten! 😉
  .-= Miekoe´s laatste blog ..Sweet Surrender =-.

 • Saar
  29 oktober 2009 10:20

  Ik zit voor de tv a.s. zondag!!
  .-= Saar´s laatste blog ..Nog te doen… =-.

 • Emma
  29 oktober 2009 11:59

  Cool zeg, maar ik heb eerlijk gezegd draadstaal nog nooit gekeken…
  .-= Emma´s laatste blog ..1073; The day after =-.

 • Marieke
  29 oktober 2009 12:26

  Wat cool dat je dat hebt gedaan en je held weer even in het echt hebt gezien! 😀

 • Lindinha
  29 oktober 2009 13:47

  Ik heb het ook nog nooit gekeken… al vind ik Jeroen altijd zo grappig! Maar zondags komt So You Think You Can Dance en dat volg ik… 😀

 • Claudia
  29 oktober 2009 14:26

  Als ik het niet vergeet…. zal ik kijken!
  Leuk!

 • Anouk
  29 oktober 2009 21:21

  Als ik er aan denk ga ik het kijken!
  Hoeveel krijg je daar eigenlijk voor? Gewoon nieuwsgierig 😉
  .-= Anouk´s laatste blog ..back in town. =-.

 • Jeske
  29 oktober 2009 21:50

  Leuk dat je ging figureren, foto met Jeroen is ook tof. Moet altijd om hem lachen bij Ik hou van holland ook =P

 • Laura
  30 oktober 2009 23:26

  Wow wat tof zeg! Ik zat 2 weken geleden bij de opnames van koefnoen en was toen ook op tv, ook leuk!
  Maarre ik heb aan het park even gegoogled en klinkt niet verkeerd, schrijf me misschien wel in! Kan jij me er mss nog iets meer over vertellen? x

 • wies
  31 oktober 2009 01:09

  oehhh tof man! ik ga je zeker zoeken!
  .-= wies´s laatste blog ..131 =-.

 • Eline
  31 oktober 2009 15:31

  Leuke foto’s! Leuk om zo mee te figureren 😀

 • Anna
  31 oktober 2009 17:45

  Wat leuk zeg! 😀 En leuke foto’s ook!

 • Louise
  1 november 2009 16:46

  Dat is vanavond toch? 😀 Wel erg leuk.. geen idee waar het programma over gaat echter :$.
  .-= Louise´s laatste blog ..Drie-steden-trip =-.

 • Samantha
  1 november 2009 19:23

  IK BEN OOK IN BEELD!

  Was echt leuk! en die fotos zijn echt top geworden !die van jou en jeroen is echt onwijs——— !! gewooon hoe hij lacht…dat is cute!!

  Pas op mensen.. famous people here

 • Saskia
  1 november 2009 21:27

  Oh wat ontzettend cool! En die foto’s zijn echt super leuk

 • Amanda
  3 november 2009 12:24

  Haha wat vet! Lucky girl ^_^

 • Jamie
  5 november 2009 14:00

  OMG I’m jealous!!!! Ik ben heel erg fan van Jeroen, hij is zo freakin funny..

  xx

  Respect! haha
  Jamie
  .-= Jamie´s laatste blog ..Aai poesje… =-.

 • Kim
  8 november 2009 12:34

  Hij is zo leuk!! Dat je met hem op de foto staat is echt super!

 • Regina
  4 december 2009 17:07

  haha wat grappig. leuk dat je er heen mocht! je blog ziet er mooi uit trouwens.

 • Backyard Wrestling DVD
  15 mei 2010 17:49

  I used to be on that online community and 1 guy was chatting involving your internet page. My interest brought me account. I will not have a single thing damaging to say concerning your site, Infact I believe that this definitely is an incredible weblog! Continually writing!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: