Figureren bij Draadstaal

Gisteravond werd ik gebeld door castingbureau Aan Het Park en nóg later op de avond ontving ik een e-mail met daarin een routebeschrijving voor vandaag naar theatercafé Toomler. Eenmaal aangekomen op locatie, werd er nog hard gewerkt aan het op/verbouwen van de set. Toen Jeroen en Dennis binnen kwamen was ik natuurlijk even in extase. Even dan, want de pruik (met fout brilletje) van Jeroen was echt verschrikkelijk en Dennis was 20 jaar jonger gemaakt. Ze begonnen gelijk aan de voorbereiding van hun tekst. En net toen wij een zak pepernoten kregen aangeboden, mochten wij (de figuranten) plaatsnemen als publiek in een scene van Rondom 10 13.

De scene barst van de woordspelingen, waardoor ik – naast de grapjes van Jeroen – steeds erg heb moeten lachen. Nadat de scene vele keren was opgenomen uit alle verschillende camerastandpunten, werden wij vriendelijk doch dringend verzocht de set te verlaten. Buiten was er nog even tijd om klikkerdeklak snel een paar foto’s te maken, waarna de mannen wegscheurden naar de volgende locatie. Het was erg leuk om dit zo eens mee te maken en Jeroen weer eens in levende lijve te spotten. En aan jou natuurlijk de opdracht om aanstaande zondag voor de televisie plaats te nemen, zoekend naar the girl with the green scarf!

Aanstaande zondag, 20.30 uur op Nederland 3.

Jeroen en Danielle
Jeroen van Koningsbrugge makes me smile.

Dennis en Danielle
Dennis strak in pak… met sexy hoofddeksel?

21 reacties on “Figureren bij Draadstaal”

 1. Miekoe Beantwoorden

  Wauw, echt gaaf om te figureren! Zal zondag eens opletten! 😉
  .-= Miekoe´s laatste blog ..Sweet Surrender =-.

 2. Emma Beantwoorden

  Cool zeg, maar ik heb eerlijk gezegd draadstaal nog nooit gekeken…
  .-= Emma´s laatste blog ..1073; The day after =-.

 3. Lindinha Beantwoorden

  Ik heb het ook nog nooit gekeken… al vind ik Jeroen altijd zo grappig! Maar zondags komt So You Think You Can Dance en dat volg ik… 😀

 4. Anouk Beantwoorden

  Als ik er aan denk ga ik het kijken!
  Hoeveel krijg je daar eigenlijk voor? Gewoon nieuwsgierig 😉
  .-= Anouk´s laatste blog ..back in town. =-.

 5. Jeske Beantwoorden

  Leuk dat je ging figureren, foto met Jeroen is ook tof. Moet altijd om hem lachen bij Ik hou van holland ook =P

 6. Laura Beantwoorden

  Wow wat tof zeg! Ik zat 2 weken geleden bij de opnames van koefnoen en was toen ook op tv, ook leuk!
  Maarre ik heb aan het park even gegoogled en klinkt niet verkeerd, schrijf me misschien wel in! Kan jij me er mss nog iets meer over vertellen? x

 7. Louise Beantwoorden

  Dat is vanavond toch? 😀 Wel erg leuk.. geen idee waar het programma over gaat echter :$.
  .-= Louise´s laatste blog ..Drie-steden-trip =-.

 8. Samantha Beantwoorden

  IK BEN OOK IN BEELD!

  Was echt leuk! en die fotos zijn echt top geworden !die van jou en jeroen is echt onwijs——— !! gewooon hoe hij lacht…dat is cute!!

  Pas op mensen.. famous people here

 9. Jamie Beantwoorden

  OMG I’m jealous!!!! Ik ben heel erg fan van Jeroen, hij is zo freakin funny..

  xx

  Respect! haha
  Jamie
  .-= Jamie´s laatste blog ..Aai poesje… =-.

 10. Backyard Wrestling DVD Beantwoorden

  I used to be on that online community and 1 guy was chatting involving your internet page. My interest brought me account. I will not have a single thing damaging to say concerning your site, Infact I believe that this definitely is an incredible weblog! Continually writing!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *