Mijn liefde voor Dorothy Perkins

Natuurlijk ben ik dol op Top Shop. Primark. New Look. River Island. Jane Norman. Monsoon. Next. En Urban Outfitters. Londen was voor mij dan ook een paradijs. Maar toen ik laatst in Newcastle ging shoppen, was er weer die ene winkel, die met vlag en wimpel, met kop en schouders boven de andere shopwalhalla’s uitsteekt: Dorothy Perkins.

Waar ik in deze winkel vooral verliefd op ben geworden zijn de jurkjes. In Londen dook ik met tien exemplaren de paskamers in, en rekende (na veel, heel veel) wikken en wegen drie jurkjes af. Eentje voor de Kerst, eentje voor mijn opa’s verjaardag en eentje om dat grote gat in mijn hand te vullen. Nu moet het nog Kerst worden en daarom hangt ÊÊn van de jurkjes nog nieuw te wezen in mijn kast. Dit was voor mij een stok achter de deur in Newcastle, anders was ik er zo met twintig jurkjes vandoor gegaan. Maar voor de verzendkosten bij een bestelling in de webshop hoef je het trouwens ook niet te laten. Voor vijf pond komt dat pakje een week later bij jou thuis.

Welke van deze jurkjes zouden wel in jouw kast mogen hangen?

Dorothy Perkins

Dorothy Perkins

Dorothy Perkins

Dorothy Perkins

Dorothy Perkins

Dorothy Perkins

11 reacties on “Mijn liefde voor Dorothy Perkins”

  1. Anke Beantwoorden

    Welke niet, hihi. Al zijn die met iets toelopendere rokken wel iets minder geschikt voor mijn lichaamsvorm. Maar dan zouden ze alsnog mooi in mijn kast kunnen hangen ;p

  2. Pingback: When I Went Shopping… | Danielle

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *