Desigual? Desigual!

Ik sluit mijn ogen en denkt terug aan de zomer. Samen met vrieninnetje R. slenterde ik door de straten van Barcelona. Iedere keer weer werden we de winkels van Desigual ingesleurd, helaas was onze portemonnee na vijf dagen stadten iets te leeg om er iets aan te schaffen. Tot onze grote fucking spijt, konden we er dus alleen maar van dromen.

Nu liep ik gister nietsvermoedend met mijn moeder door de Kalverstaat. Toen ik net aan het bedenken was of ik de Fame binnen zou stappen, viel mijn oog op een bekend logo. Ik hapte even naar adem en kneep mijn moeder in haar arm. "Mam! Dat is het, kijk daar!".. Ik trok mijn moeder de winkel in en genoot van alle mooie kleuren en ontwerpen in de winkel. Ik pakte de ene rok op na de andere, raakte de stoffen aan van de verschillende t-shirts en voelde me in de zevende hemel. Een 600m2 fucking Desiguel store in Amsterdam! Oh My God!

Hiermee is de winkel de eerste flagshipstore van het merk in Nederland (en de derde buiten Spanje). Desigual is ge├»nspireerd op de overdekte markt La Boqueria in Barcelona. ("Ja, ja! Met die overheerlijke smoothies!!" gil ik nog eens..) De inrichting lijkt op een markt met kramen, waarbij de kledingstukken aan het plafond zijn opgehangen. Desigual staat voor ‘anders zijn’. De kleding heeft een speelse touch met originele prints en veel kleurgebruik. Ik weet dus waar ik mijn komende loon aan ga spenderen, echt wel!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *