Liefde voor DaWanda Lovebook Winter 2014

dawanda_lovebook_winter_2014_cover

Stil verlangen
Samen met mijn neefje zit ik op de bank. Voor ons ligt het Grote Sinterklaas Speelgoedboek. Hij ziet auto’s, heel veel auto’s. En natuurlijk wil hij ze allemaal. Stiekem blader ik even terug naar al het roze en de Barbies. Soms lijkt het me heerlijk om weer even 6 jaar oud te zijn. Eindeloos bladeren, knippen en plakken… tot je dé perfecte verlanglijst hebt voor in je schoen.

DaWanda Lovebook Winter 2014/2015
En toen vond ik laatst een grote envelop uit Berlijn in de brievenbus, met het herkenbare handschrift van vriendinnetje Eva. Blij en verheugd toverde ik het Dawanda Lovebook uit de envelop, vol met inspiratie voor deze wintermaanden. DaWanda is een online designmarkt voor alles wat bijzonder, uniek en handgemaakt is. En het nieuwe Lovebook? Dat is dus om hebberig van te worden!

dawanda_lovebook_winter_2014

Knippen en plakken
Eindelijk kan ik weer ouderwets knippen en plakken, een eigen verlanglijst maken op een groot wit vel papier. Stiekem kan die verlanglijst ook mooi als moodboard voor ons volgende huis fungeren of als stijlgids, als ik niet meer weet wat ik dragen wil. Met stip op nummer één staat de rotan hangstoel bovenaan. Ook erg fijn: je vind naast de items voor jezelf óók de mooiste cadeau(tjes) om aan je familie, collega of beste vriendin te geven. De feestdagen komen immers alweer in zicht!

Mijn favorieten uit het DaWanda Lovebook

dawanda_favorieten

Over DaWanda
Op DaWanda bieden inmiddels 300.000 designers uit heel Europa met liefde gemaakte producten aan. De selectie in het Lovebook is slechts een kleine greep uit het totaalaanbod, dat inmiddels bestaat uit bijna 5 miljoen producten. Je vindt op DaWanda grote en kleine cadeaus, voor iedere gelegenheid en voor iedere portemonnee. Van de laatste mode tot tijdloze sieraden en kindvriendelijk speelgoed tot vintage meubelstukken. Plus allerlei DIY materialen, zoals stoffen, kralen, knopen en washi tape om zelf de mooiste creaties te maken. Grappig om te weten is dat DaWanda iedere minuut één kledingstuk verkoopt, elke 30 seconden één accessoire en elke 20 seconden een sieraad. Wow!

Win: DaWanda Lovebook Winter 2014!

Wil jij zeer binnenkort ook zo’n mooi boekje vol products to love op de deurmat hebben liggen? Van Dawanda kreeg ik 3 extra exemplaren om andere bloggers mee te verblijden. Laat een comment achter met geldig e-mailadres en vergeet niet om Culturalize.nl te volgen op Facebook en/of Bloglovin’. Woensdag 5 november hoor je of het DaWanda Lovebook naar jou op de post gaat!

Winnaars:
Lieke Spijker, José Appel en Evelien.

dawanda_lovebook_winter_2014_win

Welke items uit het DaWanda Lovebook zou jij het liefst direct in je winkelmandje stoppen?

18 reacties on “Liefde voor DaWanda Lovebook Winter 2014”

 1. Femke Beantwoorden

  Ik kende dit nog helemaal niet, maar wat een mooie spullen. Ik laat deze winactie even aan mij voorbij gaan, maar ik wens alle anderen natuurlijk veel succes.

 2. appelig Beantwoorden

  Nou dat Lovebook lijkt me wel wat! Die beker met die vingers vind ik wat engig, maar de DIY spullen zijn fantastisch, zeker die stempels. Leuk!

  • Danielle Beantwoorden

   Dan heb ik goed nieuws, ik wil je graag een DaWanda Lovebook opsturen. Mail je snel je adresgegevens? 🙂

 3. annouska Beantwoorden

  Oeh wat een leuke items. Ik heb nog niet geheel gekeken naar het boek, eens kijken of ik dat straks beter kan doen, maar wat ik zie op je site ziet er goed uit! 😀

  • Danielle Beantwoorden

   Hi Evelien. Dankjewel! Ik wil je graag blij maken met het DaWanda Lovebook. Mail je mij je adresgegevens?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *