Serie: Cougar Town

Cougar Town

Sexy New Comedy
Terwijl ik deze blog schrijf is de derde aflevering ‘Don’t Do Me Like That’ van Cougar Town te zien op televisie. De reden dat ik achter mijn laptop kruip, is dat ik de eerste tien afleveringen al heb gekeken. Nog voordat NET5 de rechten kocht voor deze nieuwe sitcom, zadelde vriendlief mij op met de pilot van deze komische serie. Daarna raakte Courteney Cox bij ons even in de vergetelheid, we hadden het druk met andere series. Maar toen ik de teaser zag op televisie, ben ik als een gek de overige afleveringen van het eerste seizoen gaan downloaden. Ik veerde even op van mijn onstabiele bureaustoel toen ik zag dat dit maar liefst twintig stuks zijn. En tot mijn genoegen (en tot ongenoegen van mij inmiddels scheve stoel) begint volgende week het tweede seizoen in Amerika. Dank u ABC, voor het maken van deze sexy new comedy.

Het verhaal
De 40-jarige Jules Cobb (Courteney Cox) is pas gescheiden van Bobby en heeft het gevoel dat ze niet alles uit het leven heeft gehaald wat erin zat. Ze stort zich dan ook volledig in het uitgaansleven. Onder het motto ‘40 is het nieuwe 20’ jaagt ze als een echte cougar (poema) op jongere mannen. Samen met haar 17-jarige zoon Travis woont ze in een typisch idyllische Amerikaanse buurt. Met een knappe – en ook net gescheiden – buurman en haar twee uitgesproken beste vriendinnen is Cougar Town een vermakelijke serie op de dinsdagavond.

The Courteney Cox Show
Courteney Cox werd vooral bekend door haar rol als Monica in Friends. Daarnaast speelt ze in de Scream-trilogie en had ze een hoofdrol in de dramaserie Dirt. Helaas moest deze laatste serie al na twee seizoenen stoppen door tegenvallende kijkcijfers. Courteney Cox is toch beter op haar plek als het om een komische rol gaat, met Cougar Town kan Courteney dan ook weer breeduit lachen want de Amerikaanse pers heeft de serie met liefde omarmd. Bill Lawrence (Spin City, Scrubs) schreef het script speciaal voor Courteney en gaf zijn vrouw – en actrice – Christa Miller ook een rol in de serie. Het woord cougar verwijst naar vrouwen boven de veertig die een relatie hebben met een veel jongere man. Denk bijvoorbeeld aan Madonna, Susan Sarandon of Demi Moore. Patricia Paay reken ik daar voor het gemak niet bij, dat is gewoon vies. Gooi de series Sexy and the City, Friends en Samantha Who in de blender, schenk het geheel in een aantal longdrinkglazen (inclusief glitterende rietjes en felgekleurde miniatuur parapluutjes) en geniet van Cougar Town.

Cougar Town
Courteney Cox als Jules Cobb

Cougar Town
Dan Byrd als Travis Cobb

Cougar Town
Brian Van Holt als Bobby Cobb

Cougar Town
Josh Hopkins als Grayson Ellis

Cougar Town
Christa Miller als Ellie Torres

Cougar Town
Ian Gomez als Andy Torres

Cougar Town
Busy Philipps als Laurie Keller

18 reacties on “Serie: Cougar Town”

 1. RebelGirl Beantwoorden

  Wat cool, ik heb het gisteravond voor het eerst (toevallig) gezien.. Hilarisch!!
  .-= RebelGirl´s laatste blog ..Uhm… =-.

 2. Louise Beantwoorden

  Ik heb hem gisteravond voor het eerste gezien ^^ OH MY GOD 😀 Hilarisch 🙂
  .-= Louise´s laatste blog ..Lucky me =-.

 3. Annika Beantwoorden

  Ik heb het nog niet gezien maar het lijkt me wel erg leuk om te gaan volgen! Is het ook terug te zien op internet? Of te downloaden?

 4. Miekoe Beantwoorden

  Oeh, dat klinkt leuk! Moet ik ook maar eens gaan volgend dan!
  .-= Miekoe´s laatste blog ..Dinnertime =-.

 5. Saar Beantwoorden

  Whaha geniaal hoe je er ook nog een sneer naar Patricia Paay in verwerkt. Het is inderdaad een leuke serie!
  .-= Saar´s laatste blog ..Happy Ten =-.

 6. Martine Beantwoorden

  Ken ik nog niet, maar je maakt me wel nieuwsgierig, ik ga eens Google’en. En dat jurkje van Christa Miller is zooooo leuk! 😉 Liefs xMM

 7. Stephanie Beantwoorden

  Volg het vanaf dat het op ABC in de VS is begonnen. 14 april is de laatste aflevering van seizoen 1 en dan is het wachten tot de herfst voor seizoen 2. Geweldig. We zullen maar zeggen, confident in my sexualitaaaaaaaaaay!!!!!!!!!!!!!!!!
  .-= Stephanie´s laatste blog ..It seems I have a thing for blue’s =-.

 8. Danique Beantwoorden

  Ik heb er nog niets van gezien maar het lijkt me wel een leuke serie! Alleen ik vergeet altijd zulke dingen te kijken haha.

 9. Alyssa Beantwoorden

  Ik heb inmiddels (na het lezen van dit blogje ben ik gelijk gaan downloaden, hihi) heel seizoen 1 gekeken, het is echt een hele leuke serie! 🙂

 10. Carmen Beantwoorden

  Even helemaal offtopic:
  Jij hebt toch ook een weblog ergens? Weet jij toevallig die code waardoor je de bovenste reclamebalk niet meer ziet? X

 11. Joyce Beantwoorden

  Ik heb er nog nooit van gehoord eigenlijk! Oops!

  Trouwens ik heb je genomineerd voor een award 🙂 Zie mijn blog!

  Liefs! Oh en de BBQ komt snel!
  .-= Joyce´s laatste blog ..De eerste werkdag zit erop =-.

 12. Laura Beantwoorden

  Ik heb het nog niet gezien maar als ik de reclame zie lijkt het me wel leuk ja. Weet je ergens een site waar ik de gemiste afleveringen evt kan inhalen? Of wordt het dan echt downloaden?

 13. Esther Beantwoorden

  Wat leuk dat je gereageerd hebt op mijn weblog!
  Ik heb Cougar Town ook gedownload haha! Vond het iets te langzaam gaan op Net 5.
  .-= Esther´s laatste blog ..Shrek en mode? =-.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *