Confessions

Ik moet jullie tien dingen opbiechten.. Want ik ben getagged door B0lletje. Ik hoop dat het me lukt om 10 dingen om te sommen. En als iemand zich geroepen voelt deze tag ook in te vullen, ga je gang!

1. Ik kan úren voor me uit staren zonder iets te doen, zonder zelfs maar écht ergens over na te denken. Ik vind het vreselijk zonde van mijn tijd, ik kan mijn tijd wel nuttiger besteden – bijvoorbeeld jullie logjes bezoeken – maar ik kan me er gewoon niet toe verzetten.

2. Voor mij geen rijst met een of ander rood sausje of een bestelling bij de chinees, doe mij maar gewoon de Hollandse pot. Ik vind het heerlijk om een stuk vlees met groente, aardappels en jus te eten en dan het liefst met Heinz Ketchup erbij! Je bent Nederlander of je bent het niet he!

3. Ik ben verslááfd aan kleding. Zo erg dat het niet in mijn kledingkast past, mijn kamer most of the time bedolven is onder kledingstukken en ik de helft van mijn kledingstukken niet eens aantrek. Mijn nieuwste aankoop is een rode leren jas, want die had ik toch écht nodig!

4. Ik vind het elke dag weer een feestje om mijn inbox te checken omdat ik wéét dat het een mailtje bevat met een dagelijkse update van xanga fotoblogs. Heerlijk al die foto’s!

5. Als ik uit logeren ga, als ik verdrietig ben, als ik ga slapen, is er altijd iemand die mij gezelschap houd, mijn knuffelbeer. Helaas wordt ie vaak uitgelachen door mijn vrienden, zó zielig!

6. Muziek van reclame’s, musicals, films of series op tv vind ik heerlijk om door mijn boxen te horen zweven.

7. Ik kan erg perfectionistisch zijn, zo moeten mijn logjes bijvoorbeeld tot op de spatie er goed uitzien.

8. Ik dróóm ervan mijn eigen boek te schrijven, helaas zal dit nog een tijdje kunnen gaan duren, de reden hiervan vind je bij biegt nummero uno.

9. Ik vind het doodeng dat ik te dik ga worden. Als ik bijvoorbeeld kijk naar foto’s van een aantal jaar geleden ben ik zó jaloers op dat buikje en die slanke benen. Als ik dat vergelijk met nu.. Daarom moet ik van mezelf eigenlijk dat bakje chips en die reep chocola laten staan. Mensen kijken me vaak raar aan als ik zeg dat ik wil afvallen, daar kan ik me wel wat bij voorstellen, maar ik voel me er gewoon beter bij.

10. Als ik écht dingen op te biechten heb, zijn jullie er natuurlijk als eerste van op de hoogte, maar ik hou natuurlijk altijd nog dingen voor mezelf, lekker puh!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *