An American Haunting

Tussen 1818 en 1820 werd de familie Bell in Red River Tennesee bezocht door een ‘aanwezigheid’ die niet te duiden was. Vooral de jongste dochter van de famillie moet het ontgelden, is de familie ten einde raad.

Tussen mijn vingers door kijk ik naar een scene van deze thriller, maar die vingers kunnen niet helpen dat ik weer een paar centimeter de lucht in vlieg van schrik. Daar zit je dan, ongemakkelijk op je stoel, als het nu een paar scene’s waren waarvan je van je stoel valt, maar nee, de regisseur koos ervoor elke scene ‘schrikbarend’ te maken. Naarmate de film vordert wordt de film alsmaar verwarrender en als dan de clou komt snap je er helemaal niks meer van. Ook het eind van de film slaat nergens op en ik vroeg me af waarom ik hier nu 90 minuten naar moest kijken. Laat deze film dus maar lekker in de schappen van de videotheek liggen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *