More Than Meets The Eye

25 juni 2009 op Twitter:
@Brouwertje: Wat lees ik? Moet je Jim interviewen?
@xd44ntjuh: haha ja
@Brouwertje: arm kind. ik kan hem niet uitstaan, wil je hem voor mij slaan?
@xd44ntjuh: seriously?! ik vind hem heel leuk dus dat ga ik niet doen voor je
@brouwertje: IK WIST HET dat jij hem wel leuk vind haha nou mijn tijd komt nog wel (om hem te slaan)

26 juni 2009 bij Club Panama:
En toen stond meneer Bakkum gisteren voor mijn neus. Wat zeg ik? Hij stond in de weg bij de ‘incheckbale’ voor de pers. What you say, is what you get. En zo geschiedde. Ik smeet hem op de grond, gaf hem een flinke klap op zijn neus. In mijn gedachten dan. Ik was tΓ© verbaasd dat hij daar stond, dat ik zo snel mijn kans kreeg om hem een flinke rechtse te verkopen. Maar Marieke en mijn nichtje vonden dat ik niets mocht doen: “Hij is lief, echt!” Zijn vriendin stond als een bodyguard om hem heen en zijn vriend zag er errug goed uit. Ik heb dus geen vinger uitgestoken. Ik ben laf. Ik weet het. Nu ben ik erg nieuwsgierig: Wat vind jij van deze jongeman?

Ik heb trouwens wΓ©l ontzettend genoten van EliZe, want daar kwamen we tenslotte voor naar club Panama. De release-party van haar nieuwe cd: More Than Meets The Eye. Ze is een ongelofelijk lief, spontaan en mooi meisje. Ze zong een mooie akoestische versie van Automatic en samen met vriendinnetje Liza een nummer van haar nieuwe cd: Mr. Know It Right. Daarna ging in enkele seconden haar jurk uit, kwamen de danseressen het podium op en ging het optreden verder – op de typische EliZe manier – met een aantal zeer swingbare nummers. En zoals ze zelf zegt: Shine like a superstar.

28 reacties on “More Than Meets The Eye”

 1. Saar Beantwoorden

  Hoe grappig dat hij dan ineens voor je staat haha! Wel laf dat je niks gedaan hebt maar ik had niet blij geweest als je het wel had gedaan πŸ˜‰

 2. Marloes Beantwoorden

  O, Jim is echt een lieverd inderdaad! Heb hem de afgelopen jaren redelijk vaak gesproken vanwege vriendinnetjes die hem wat beter kennen, en heb erg veel respect voor hem gekregen. πŸ™‚

 3. Shazz Beantwoorden

  Hums… Jim… ik helemaal niets met die jongen. Zelfs in de musicals vond ik hem niet bijster goed… Denk dat ik eerder brouwertje (marieke) zou helpen met slaan πŸ˜›

 4. Annika Beantwoorden

  Jim is inderdaad leuk; goed dat je hem niet geslagen hebt haha. En Elize vind ik helemaal niks. Haar muziek is niet echt mijn ding.

 5. Elma Beantwoorden

  “Ze is een ongelofelijk lief, spontaan en mooi meisje”? Sinds wanneer is dit? En Jim.. tja heb er ook niks mee.

 6. Marieke Beantwoorden

  Hahaha, geweldig was die Twitter- en sms-sessie inderdaad! πŸ˜‰ Maar echt, hij is leuk! Ben jaloers dat jij hem tegenkwam daar. Ik kon er ook heen, maar zat dus op C.A.S! Ook niet verkeerd…

 7. Dagmar Beantwoorden

  Vroeger was ik helemaal weg van Jim, maar tegenwoordig weet ik niet zo goed wat ik van hem moet vinden. Ach, hij is tenminste nuchter – dat kan je van veel BN’ers nou niet bepaald zeggen!

 8. Danique Beantwoorden

  Ik heb Jim eigenlijk nooit echt leuk gevonden. Ik heb ook nooit gesnapt wat mensen in hem zagen om heel eerlijk te zijn :P.

 9. Miekoe Beantwoorden

  Oh geweldig dat je hem vervolgens ook echt tegenkwam! πŸ˜€
  Ik ben ook geen fan eerlijk gezegd. πŸ˜‰

 10. Everytime Beantwoorden

  Ah bah, heeft Jim nog steeds met dat oudere meisje? Wat jammer, hij kan wel beter krijgen. En nu ben ik wel benieuwd naar die vriend natuurlijk hè. Haha.

 11. Louise Beantwoorden

  Haha lol, wat heb jij tegen Jim? :P. Hij is niet mijn idool, maar heb ook niks tegen hem. Ik vind Elize ook leuk, ze heeft van die lekkere meeblèr nummers.

 12. Ilja Beantwoorden

  Ben van beide niet echt fan, maar kan idd een mooi concert zijn geweest. Ik hoef geen fan te zijn, om iets mooi te vinden πŸ˜‰

 13. pruh Beantwoorden

  Ik vind jim wel ok. Die elize vind ik niet onaardig en niet onaantrekkelijk, maar een beetje braaf. Het enige waar ik echt niet tegn kan ik haar spraakgebrek. Om die reden kan ik een programma met haar erin bijna niet afkijken.

 14. Daisy Beantwoorden

  Mja ik heb geen ontzettende hekel aan hem, maar ik vind hem ook niet superleuk… Jim is gewoon Jim ik heb er niet echt iets mee.

 15. roos Beantwoorden

  Ik heb niks met hem, maar ik heb ook niks tegen hem. Alleen Elize vind ik zo nep. Maar die foto’s zijn wel weer mooi πŸ˜€ !

 16. Rupashree Beantwoorden

  Ik ga geen mening geven over wat ik van ze vind πŸ˜› Als jij er maar van genoten hebt toch ?!

 17. Olga Beantwoorden

  Hellllp! Ik kan niet posten bij je RW-blog, want dan krijg ik het hele sidebar menu in de commentbox? GA JIJ DAT EENS FIXEN! :p xxxx.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *