“This is The Voice of Holland!”

“This is The Voice of Holland!”

Vrijdagavond zat ik drie uur lang op het puntje van mijn stoel. Om af en toe enthousiast op te springen en nóg enthousiaster te joelen en te klappen. Als Vodafone VIP mochten vriendjelief en ik naar de live finaleshow van The Voice of Holland. En wat was het gaaf!

Nadat we weer en wind hadden getrotseerd, de auto hadden geparkeerd en onze jassen hadden afgegeven, werden we in de tent van Vodafone hartelijk welkom geheten met hapjes en drankjes. Toen we nog even snel naar het toilet waren gerend, mochten we de tribune van Studio 22 beklimmen. We mochten onszelf alvast warm klappen, gooiden de armpjes in de lucht en maakten de eerste foto’s, terwijl de mensen thuis aan de buis gekluisterd naar de laatste minuten van Goede Tijden, Slechte Tijden keken.

Die laatste drie minuten keken wij naar een compilatie van dit seizoen en vervolgens kon de finale van The Voice of Holland beginnen! Floortje, Ivar, Johannes en Leona traden samen met hun coaches op, zongen hun nummer van The Blind Auditions en mochten hun single laten horen. Ik kan bevestigen dat het allemaal zóveel beter klinkt in de studio. Ik begreep ineens het gejoel van de Friezen voor Johannes, kon met zekerheid zeggen dat ik absoluut geen fan ben van Ivar en dat mijn stem zéker naar één van de dames ging.

Bij de audities riep ik al gelijk dat ik voor Floortje zou zijn. No matter what. Maar toen ik Leona deze avond hoorde zingen, begon ik toch te twijfelen. Voor mij is Leona Philoppo dan ook gewoon een terechte winnares. Ze is een fantastische zangeres, entertainer en preformer. Die pittige kant van Leona mis ik bij Floortje. Dus ja, ik vind Leona toch wel zeker dé Voice van 2012.

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

41 Comments

 • Eva
  16 december 2012 11:31

  ehm…ik heb helemaal niks gezien van the voice eigenlijk. Wist niet eens dat er alweer een finale was. *kruipt onder steen vandaan*

  • Danielle
   16 december 2012 11:40

   @Eva, haha! Zal ik je dan maar gelijk vertellen dat volgende week The Voice Kids alweer begint? 😉

 • Jennn
  16 december 2012 11:33

  Klinkt als een geslaagde avond!

 • Danique
  16 december 2012 11:35

  Gaaf om in de studio mee te maken!
  (Pssst, het is Phillipo ;))

  • Danique
   16 december 2012 11:36

   @Danique,
   Schrijf ik het zelf ook verkeerd! Philippo haha.

  • Danielle
   16 december 2012 11:41

   @Danique, ha! Lekkere typfout, in de beschrijving van de afbeelding stond het wel goed! 😛 Bedankt voor je oplettende oog!

 • Wendy
  16 december 2012 12:53

  Lijkt me zo leuk om zoiets nog eens mee te maken.

 • Indira
  16 december 2012 14:02

  Gaaf zeg dat je daar was!!! Ik kon helaas niet kijken, echt jammer.

 • tineke
  16 december 2012 14:41

  Gaaf om zoiets mee te maken! 🙂 Ik heb het dit jaar helemaal niet gevolgd, haha!

 • Angelina
  16 december 2012 14:59

  Ohh wat gaaf dat je erbij was, leuke foto’s!!

 • Moonalisa
  16 december 2012 15:27

  Wat gaaf dat je daarbij was! Ben stiekem wel een beetje jaloers hoor! Ik vind leona ook echt een terechte winnares, al vond ik Johannes ook heel erg goed. Mooie foto’s! Geeft echt de sfeer weer van de uitzending 🙂

 • ChellesBlog
  16 december 2012 15:49

  Wat vet dat je bij de finale mocht zijn en dan ook nog eens op de foto mocht met de terechte voice 2012, Leona. Ik ben vanaf begin al fan van Leona en ik vind dat ze terecht heeft gewonnen! Ik zat zeker te kijken vrijdag.

 • Sylvia
  16 december 2012 15:53

  Whaah, die foto met Leona, tof!! 😀 Ze heeft verdiend gewonnen, ben benieuwd wanneer ze een keer komt optreden in Tilburg 😉

 • Jesdiny
  16 december 2012 16:08

  Lijkt me echt leuk om dat een keer mee te maken!! Super leuk. Ik heb zelf TVOH niet echt gevolgd. Tijdens de audities zat ik in het buitenland dus dan mis je al echt het begin. Heb wel 2x een liveshow gezien, maar vond het niet heel bijzonder dit jaar. Misschien volgend seizoen weer.

 • Daniëlle
  16 december 2012 16:11

  gaaf dat je erbij was!:D mooie foto’s

  Liefs
  Daniëlle

 • Melissa
  16 december 2012 16:21

  Echt leuk! Ja kan me voorstellen dat het daar dan veel beter klinkt. Ook super mooie foto’s 😀
  Leuke post. Goed dat je het even zei op twitter! Want loop steeds wat achter met blogs lezen [a]. Dus dankje! -Xo

 • Evey
  16 december 2012 19:16

  Wauw wat veel foto’s. Wel mooi! En ik hoor echt iedereen erover, ben denk ik een van de weinige die The Voice niet kijkt 😀

 • Marlous
  16 december 2012 20:29

  Oh wat geinig om daar een keer ‘echt’ bij te zijn! Kreeg je ook een VIP behandeling?

 • Petra
  16 december 2012 21:13

  Wat gaaf dat je er bij mocht zijn! Ik heb gekeken en me suf ge-smst voor Leona 😀

 • Angelique
  16 december 2012 22:17

  Wat gaaf dat je erbij was!

 • Anke
  16 december 2012 23:41

  Ik heb gekeken hoor! Ik was juist al vanaf de audities anti-Floortje, haha. Niet dat ze niet kan zingen (ik heb zelfs haar 1e single Wake Up nog op m’n iPod staan!), ik vind haar gewoon niet zo leuk overkomen ofzo. Van deze vier was Leona ook wel echt mijn favoriet! Maar ik denk dat alle finalisten zich door dit programma wel lekker in de kijker hebben kunnen spelen enhier leuke kansen aan over gaan houden 😀

 • Sas
  17 december 2012 08:19

  Super leuk om te zien en lezen!

 • Liliane
  17 december 2012 08:30

  Wat ontzettend gaaf dat je daarbij was!
  Leuk ook die foto met Leona, ik vind haar een geboren entertainer.
  Ik heb helaas de finale moeten missen want Sinterklaas kwam nog een laat bezoekje brengen haha

 • Roos
  17 december 2012 13:25

  Ziet er heel gaaf uit, echt cool dat je er bij was! Ik hou echt van the voice! Mooie foto’s heb je gemaakt!!

 • Michelle @ The World is a Book
  17 december 2012 13:47

  Wat super gaaf dat je er bij mocht zijn! Ik hoop ook naar the Voice gekeken; vind het toch nog altijd erg leuk om te zien 🙂 Stoere foto met Leona hee!

 • Rianne
  17 december 2012 18:04

  Wat gaaf! 😀 Ik heb ook met spanning zitten kijken!

 • Appelig
  17 december 2012 18:46

  Het is allemaal aan mij voorbij gegaan, behalve Sandra die hoor ik nog wel eens voorbij komen. Maar het is een leuk verslag met supergoeie foto’s!

 • Rose
  17 december 2012 19:13

  Wat een super leuk verslagg!! Gaaf dat je met leona op de foto geweest bent!

 • Dagmar
  17 december 2012 20:28

  Wauw, gaaf zeg! Ik heb TVOH niet echt gevolgd, ik heb alleen de laatste 3 afleveringen gezien en ik vind Leona een terechte winnaar 😀

 • Niki
  17 december 2012 21:07

  Ik volg het totaal niet maar tof dat je erbij bent geweest!

 • Flo
  17 december 2012 21:20

  Wat een leuk verslag! Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik nog nooit een hele liveshow heb gezien… Ik heb wel de audities van de Britse versie gezien!

 • Yolande
  17 december 2012 21:27

  Wat stoer dat je met haar op de foto bent geweest en wat leuk dat je er was! Heb het hele verslag van begin tot einde geboeid gelezen, wat heb je het leuk geschreven!

 • Dhini
  17 december 2012 21:35

  Ik kijk af en toe naar the voice of holland. wat gaaf dat je daar bent geweest in de studio.

 • Shanti
  17 december 2012 21:38

  Wat gaaf dat je daar bij was! Mooie foto’s ook!

 • Eva
  18 december 2012 00:27

  Wooooow wat gaaf, je bent gewoon naar TVOH geweest EN Je staat op de foto met leona! Jou avond kon zeker weten niet meer stuk, ben zooo jaloers haha

 • LaraLaurentia
  18 december 2012 11:58

  Ik volg alleen de audities en daarna ben ik er weer klaar mee. Wel heel erg gaaf dat je heen bent geweest en al helemaal tof dat je met Leona op de foto mocht, you lucky girl.

 • Tali
  18 december 2012 16:40

  ow I didn’t watch it this year(( But how lucky you were to see the finals! And take a photo with Leona, so cool:)

 • Jolet
  19 december 2012 14:08

  super leuk dat je daar was! ik heb heb jammer genoeg gemist, de finale. ik wil zelf ook een keer heel graag naar zo’n liveoptreden van the voice.

 • Anouk
  19 december 2012 16:21

  Ik heb het dit seizoen gevolgd, maar volgende keer niet weer. The Kids lijkt me veel leuker!

 • Olga
  21 december 2012 16:48

  Ja ik vond haar toch wel heel erg goed 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: