OOTD: A Day At The Park

OOTD: A Day At The Park

Vorige week mocht ik met mijn vriendinnetje Lesley mee naar A Day At The Park in het Amsterdamse Bos. Dubbel feest, want het festival is op fietsafstand van mijn huis, de zon scheen volop en het was niet alleen hartstikke leuk om Lesley weer te zien, maar ook erg fijn iemand te hebben om een mini Outfit Of The Day fotoshoot mee te houden. En zo geschiedde…

De Jumpsuit

Mijn nieuwe jumpsuit die ik kocht in de sale bij Sissy Boy hing al een week pontificaal in de slaapkamer. Er moest binnenkort toch een dag komen waarop ik het ding ook daadwerkelijk aan kon trekken? Die dag kwam. Precies een week later. Hartstikke onhandig op het toilet natuurlijk, maar zo’n jumpsuit is oh zo fijn als de thermometer de 30 graden aantikt, je zonder poespas op de fiets kunt stappen en je favoriete dansmoves showt zonder een halve striptease te vertonen (dat deed je tenslotte al op de wc).

De Accessoires

De outfit maakte ik af met mijn favoriete accessoires: mijn zonnebril van Charlotte Ronson for Vogue Eyewear, horloge van Fossil, armbandje (met de tekst ‘You’re Awesome’ die ik kreeg van mijn vriendje) van Anna+Nina, ketting gewonnen via Larissa en de fringe tas die ik kocht in Spanje vorige zomer. Mijn golden oldie bruine gladiolen sandaaljes trok ik voor de gelegenheid ook weer eens uit de kast. Kijk je mee, naar mijn outfit of the day at the park?

Outfit Of The Day: A Day At The Park

Outfit Of The Day: A Day At The Park

Outfit Of The Day: A Day At The Park

Outfit Of The Day: A Day At The Park

Outfit Of The Day: A Day At The Park

Outfit Of The Day: A Day At The Park

Wat vind jij van mijn outfit?

20 Comments

 • Lesley van de Langkruis
  19 juli 2015 12:50

  Hahah superleuk! Ik heb hem ingepland staan voor aanstaande woensdag 😉 Grappig want jij hebt precies dezelfde foto aan het eind als ik hahahaha 😀 Love you!!

  • Danielle
   20 juli 2015 11:03

   Ben benieuwd naar jouw blog… En wat zijn we schattig op die foto he <3

 • Mijntje
  19 juli 2015 18:56

  Hoi Danielle, wat een leuk evenement lijkt mij dat zo te zien en lezen zeg!
  En je outfit staat je super. Erg gezellig en comfy ook nog eens volgens mij.
  Greets en liefs,
  Mijntje.

  • Danielle
   20 juli 2015 11:05

   Hi Mijntje, dankjewel! Het was inderdaad echt heerlijk!

 • Jenn
  19 juli 2015 21:37

  Leuk! Ik ben eigenlijk niet zo’n fan van jumpsuits, maar deze vind ik super, lijkt me heerlijk ook met hoge temperaturen 😀

  • Danielle
   20 juli 2015 11:05

   Ik stiekem ook niet, maar toen ik deze ging passen was ik verkocht… hij zit echt heerlijk!

 • Dina
  19 juli 2015 21:51

  Jouw outfits zijn altijd leuk. Gezellig hoor, zo’n dagje! De schommelfoto’s zien er zo leuk uit. KUSJE!

  • Danielle
   20 juli 2015 11:05

   Dankjewel lieverd!

 • Ysanne
  20 juli 2015 12:25

  Haha, wat een leuke blog heb jij! Ik vind je playsuit heel tof met die kleuren, staat je goed!

  • Danielle
   20 juli 2015 12:44

   Thanks!

 • Puck
  20 juli 2015 12:40

  Ik heb pas ook voor het eerst zo’n jumpsuit aangedaan, kwam er dus pas op de wc achter dat dat eigenlijk niet zo heel praktisch is… En dat was zo’n dixie op een festival. Toen heb ik even staan vloeken! Maar ze zijn wel leuk. Vooral erg vrolijk zo met al die bloemen bij jou.

  • Danielle
   20 juli 2015 12:44

   Oepsssssss, ik kan me precies voorstellen hoe je daar in de Dixie stond… wat een ramp!

 • Janneke
  20 juli 2015 15:12

  Erg leuk, maar lijkt me inderdaad niet zo praktisch… en ik ben nogal van het praktische 😉

 • Hanneke
  21 juli 2015 08:19

  Ik heb een shirtje met dezelfde print, ook van Sissy boy. 🙂

 • Natascha – Pixel Purrfect
  21 juli 2015 20:56

  supercoole jumpsuit! Hij staat je erg goed 🙂 Sissy boy heeft echt altijd zo leuke kleding.

 • wendy
  23 juli 2015 19:30

  Leuke outfit had je aan! Ik was ook op het festival was erg leuk 🙂

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 • Sammie
  28 juli 2015 13:51

  Leuke outfit! Die laatste foto van jullie samen vind ik heel erg leuk, gezelligheid straalt er van af!

  • Danielle
   31 juli 2015 08:57

   Ah lief, thanks Sammie!

 • Merel
  31 juli 2015 12:09

  Superleuke jumpsuit! Hou er wel van als ze een mouwtje hebben. En inderdaad, wc-DRAMA. Lekker op die dixies ook, of hadden ze een beetje fatsoenlijke toiletten daar? Maar goed, alles om er trendy bij the lopen natuurlijk ;).

  • Danielle
   4 augustus 2015 08:15

   Thanks! En gelukkig waren het gewoon ‘hokjes’ die goed schoon werden gehouden, daar moest je dan wel weer 3 euro voor betalen…

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: