No Strings Attached

No Strings AttachedNaast Love and Other Drugs draait vanaf deze week een nieuwe romcom in de bios: No Strings Attached. Natalie Portman en Ashton spelen in deze nieuwe romantische comedy twee goede vrienden. With benefits.

No strings
Emma (Natalie Portman) en Adam (Ashton Kutcher) verknoeien hun vriendschap op een morgen met een vrijpartij. Om hun vriendschap, maar vooral zichzelf te beschermen, stelt Emma een aantal regels op: geen verplichtingen, geen leugens, geen jaloezie, geen emoties, geen gedeeld ontbijt, geen ‘ik mis je’, geen koosnaampjes en geen mix tapes. Kortom: No Strings Attached. Adam gaat hier graag mee akkoord, omdat hij teleurgesteld is door zijn laatste ex-vriendin en zijn vader. Maar kunnen de twee zich aan deze afspraak houden? Lees verder…

8 Comments

 • Eva
  22 februari 2011 22:25

  Ik vond de film erg leuk! Terwijl ik normaal niet zo van dit soort films houd

 • Eline
  22 februari 2011 22:55

  deze wil ik graag zien!

 • Saskia
  23 februari 2011 09:50

  Deze wil ik ook nog zien!

 • Jeske
  23 februari 2011 16:58

  Toch maar een keertje gaan kijken.

 • Carmen
  24 februari 2011 20:28

  Ik had eerst een andere trailer gezien, toen leek ie me niet zo leuk. Nu ben ik wel benieuwd!

 • Noelle
  26 februari 2011 08:16

  Klinkt echt heel erg leuk, eens zien wanneer het hier uit komt!

 • Laura
  26 februari 2011 11:56

  Ik heb em toevallig gisteren gezien. Verrassend vermakelijke film, met inderdaad een dosis leuke humor!

 • Eva
  6 maart 2011 13:16

  Jaa van de week in de bios gezien! Ondanks de giebelende bakvissen achter ons die om álles net iets te hard moesten lachen wassie wel briljant! Vooral veel grappiger dan ik had verwacht 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: