My Ultimate Grazianista

Een jaar geleden keek ik met zienderogen toe hoe de Grazia Insiders mij regelmatig lekker maakten met nieuwtjes, winacties en verwennerijtjes. Dat wilde ik ook! En in deze laatste maand van het jaar is het eindelijk zover: de strijd om een plek als Grazia Insider kan beginnen.

Gespot: Grazianista
De opdracht luidde: “Spot de ultieme Grazianista en plaats deze op je blog. De precieze invulling laten we aan jou en je creativiteit over.” Zo gezegd, zo gedaan. Alhoewel, het was nog een behoorlijk karwei om onderstaande pagina’s te photoshoppen. Maar helemaal in mijn element – met mijn ultieme Grazianista in the pocket – maakte ik drie Grazia-pagina’s speciaal voor jou (en natuurlijk ook een beetje voor de redactie van Grazia).

Lula Ross
Zoals je kunt zien staat niemand minder dan fashionista Lula Ross (Kim Erkens) van hiphipduo Kroons op de cover. Hun debuutalbum is een gouden plaatje die je bij het lezen van onderstaande pagina’s natuurlijk even moet opzetten. Ik zette haar op de cover, deed een interview met Lula en zocht een aantal fashionable items bij elkaar in de stijl van mijn Grazianista. Enjoy!

De reactie van Lula Ross op het eindresultaat: “Wauw! Ik voel me echt een popster nu! Heel cool die items die je erbij hebt gevonden! Die zou ik zo dragen!” En hoe zit dat met jou?

Klik op de afbeeldingen (en eventueel het vergrootglas) voor een groter formaat.

Grazia door Danielle

Grazia door Danielle

Grazia door Danielle

18 Comments

 • Vera
  7 december 2011 01:18

  Go you! Zou tof zijn! Ziet er iig heel erg mooi uit :-).

 • Danique
  7 december 2011 07:33

  Vet! Heb je mooi gemaakt. Kunnen we ergens stemmen ;-)?

 • Claudia
  7 december 2011 07:56

  Kendall? Da’s toevallig 😉
  Ziet er top uit chick!

 • Oscar Schade
  7 december 2011 09:47

  Dat vele Photoshoppen heeft z’n vruchten afgeworpen, want het ziet er heel profi uit! En een goed stuk tekst erbij. Nu op naar de winst!

 • Alissa
  7 december 2011 10:50

  Dat ziet er goed uit! Kan het jammergenoeg nu niet lezen op m’n telefoon, maar dat doe ik later wel. Wie beslist wie de nieuwe Graziainsiders worden?

  • Danielle
   7 december 2011 13:26

   @Vera; Thanks!

   @Danique: Helaas kan ik geen stemmen binnenhalen. De redactie van Grazia beslist!

   @Alissa; Dat doet de redactie van Grazia! Ik hoop dat ze dit wat vinden! 🙂

   @Claudia; EÊn van de vele K’s! 😉

   @Oscar; Thanks!

   @Femi; You’re welcome! Ik vind jouw inzending ook ÊÊn van de beste(n)!

 • Femi
  7 december 2011 11:08

  Bedankt voor je lieve berichtje op mn filmpje 🙂 daar word ik blij van en my fingers are crossed! succes! x

 • Anja
  7 december 2011 15:58

  Wauw, echt heel mooi gemaakt zeg! <3

 • stylofax to inspire!
  7 december 2011 19:05

  Thanks voor de leuke reactie! Jouw artikel ziet er goed uit zeg!! Nice!

 • Saskia
  7 december 2011 20:36

  Ziet er super gaaf uit zeg!

 • Lionessofstyle
  7 december 2011 21:26

  Aaah super gaaf hoor!
  Kan mijn inzending helaas niet tegen op 🙁
  Maar idd fingers crossed en mogen de beste winnen 😀
  Liefs!

 • Meiden van StatementADF
  7 december 2011 22:07

  Bedankt voor je bericht op onze website. Super dat je even bent komen kijken. Wij zijn helemaal fan van je Must Haves collage en nu hopen dat we beide door zijn. Dit is zooooo spannend, maar een top manier om nieuwe blogs te ontdekken. x de meiden van Statementadf

 • Kimberly
  7 december 2011 22:54

  Ziet er super leuk uit! Ik hoop dat je wint! 🙂

 • Carmen
  8 december 2011 19:15

  Wauw, dat ziet er tof uit! Heel leuk gedaan!

 • Naomi
  9 december 2011 00:00

  Mooi gedaan hoor! Ik zit toevallig in het eerste jaar van dezelfde opleiding. Ben benieuwd naar mijn kunsten als ik zoiets moet fixen.

  • Danielle
   9 december 2011 17:51

   Bedankt allemaal, voor de lieve comments!
   Ergens in januari worden de Grazia Insiders bekend gemaakt…

 • Anke
  11 december 2011 17:23

  Knap gedaan, ziet er mooi uit! Benieuwd naar de winnaar straks, spannend!

 • Mylene
  12 december 2011 12:36

  Wauw, wat heb je dat mooi gedaan zeg! Ik ga voor je duimen. 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: