Event: MTV EMA Pre-Party in Odeon Amsterdam

mtv_ema_odeon_01

Op zondag 9 november neemt Nicki Minaj de wereld over tijdens de MTV EMA in Glasgow. Helaas was Her Minajesty niet aanwezig bij de MTV EMA Pre-Party in Odeon Amsterdam waar de Best Dutch Act 2014 bekend gemaakt zou worden. Maar gelukkig waren wij er wél om te zien wie deze award in ontvangst zou nemen…

De pre-party was een invite-only event met als dresscode Black Tie. Ik hees mij daarom in een glitterjurkje met bijpassende discoschoenen en O. ging voor een colbert met stropdas. Het thema bleef bij ons lekker rockend casual dus.

Terwijl de met ballonnen versierde feestzaal zich langzaam vulde met andere genodigden, keek ik mijn ogen uit naar de ene oogverblindende tot dit-kan-écht-niet outfit en gingen we met een heuse MTV Award op de foto. Met een open bar aan onze zijde, bracht DJ Emanuelle Vos in een prachtige black dress fijne deuntjes ten gehore, terwijl het in de zaal steeds drukker werd.

De échte celebs stonden veilig op het balkon, zodat ze zich niet hoefden te mengen met het gepeupel. En ook de genomineerden – DJ Hardwell, Kensington, Martin Garrix, Chef’Special en Mr. Probz – voor Best Dutch Act 2014 namen op de balustrade plaats. Zou Mr Probz met de felbegeerde award naar huis gaan na zijn behaalde gouden plaat in de VS? Of Hardwell, die zich sinds vorige week (weer) nummer één DJ van de wereld mag noemen? Tot 22:00 uur kon er gestemd worden, lieten de hosts Anna-Alicia Sklias en Kay Nambiar weten. Spannend!

Kensington – de winnaar van vorig jaar – mocht de avond officieel openen met welgeteld twee live-nummers. Voor ik met mijn ogen kon knipperen, waren ze alweer van het podium verdwenen. Erg jammer, want die 6 minuten waren echt héél goed!

Hierna mocht singer/songwriter Andy Burrows optreden als special guest. Op 17 oktober kwam zijn nieuwe album uit en kaartjes voor zijn concert zijn al gekocht. Voor ons was dit mini-optreden een voorproefje van wat ons over een paar weken te wachten staat. En het was veelbelovend!

Een paar uur later was het tijd om de winnaar van de MTV EMA Best Dutch Act 2014 bekend te maken… *tromgeroffel* …Kensington! Net als vorig jaar verzamelde deze Utrechtse rockband de meeste stemmen. Wat mij betreft een terecht winnaar. Heb jij geen idee over wie ik het nu heb? Luister dan snel wat nummers op op Spotify en zet de afspeellijst op repeat!

En terwijl de avond in stijl werd afgesloten door Plan De Champagne, kunnen we ondertussen alweer stemmen voor Best European Act. In deze categorie neemt Kensington het op tegen Revolverheld (Duitsland), Dimitri Vegas & Like Mike (België) en Sinplus (Zwitserland). Uiteindelijk kan Kensington het tot Worldwide Act van 2014 tijdens de EMAs. Mijn stem hebben ze! Die van jou ook?

Selfie time!
MTV EMA 2014

Kensington on stage.
MTV EMA 2014

Hosts van deze avond: Anna-Alicia Sklias en Kay Nambiar.
MTV EMA 2014

Andy Burrows.
MTV EMA 2014

Hallo daar celebs!.
MTV EMA 2014

Mr. Probz en Kay Nambiar in een onderonsje.
MTV EMA 2014

Kensington for President!
MTV EMA 2014

MTV EMA Best Dutch Act 2014: Kensington.
MTV EMA 2014

Bonustrack van Kensington.
MTV EMA 2014

Love my dancing shoes!
mtv_ema_odeon_12

9 Comments

 • LNNK
  26 oktober 2014 17:38

  Wat gaaf zeg! En jullie zien er top uit!

 • Anouk
  27 oktober 2014 11:34

  Leuk! Gaaf om mee te maken zeg. En hele vette schoenen!

  • Danielle
   2 november 2014 23:12

   Hihi dankjewel, en ze dansen heerlijk!

 • Fleur van Vos
  27 oktober 2014 14:36

  Ziet er gaaf uit!

 • Northflix
  31 oktober 2014 16:43

  Wat tof dat je hier bij was.
  Kensington is te gek! Jammer dat het zo kort was.

  • Danielle
   2 november 2014 23:13

   Dat was ontzettend jammer. Toch maar eens naar een concert… 😉

 • Shanti
  1 november 2014 19:45

  Wat tof dat je hierbij was! Lijkt me een leuke avond, die eerste foto is echt supertof!

  • Danielle
   2 november 2014 23:13

   Ik heb hem zelfs ingesteld als bureaubladachtergrond, haha!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: