New In: Loavies Sample Sale

New In: Loavies Sample Sale

Je kent Loavies vast wel, die online fashion & musthaves shop die op social media en via online influencers hartstikke goed aan de weg timmert. Afgelopen zaterdag hield deze webshop haar allereerste ‘Now or Never’ Sample Sale en ik besloot daarom in alle vroegte op de fiets te springen richting het Olympisch Stadion.

Met mij waren er nog veel meer meiden met dit idee, want het was in de fancy Oyster Club een drukte van belang. Zo druk zelfs, dat vriendinnetje Nina en ik drie kwartier moesten wachten voor we naar binnen mochten. Gelukkig werd er water geserveerd tijdens het wachten. En gelukkig kwamen we niet voor niks, want onderstaande items gingen met mij mee naar huis.

Wat vind jij: yay or nay?

Bovenstaande blouse is tegelijkertijd een kimono. Ik zou hem tijdens deze warme zomerdagen combineren met een topje en short, maar natuurlijk is de kimono ook prima in het najaar te dragen met een stoere jeans.

De good old broekrok is weer helemaal terug, maar dan wel in de vorm van een short en met hoge taille. Bloesje erboven en ik ben klaar voor een zwoele zomeravond. De gezellige statement necklace kon ik voor 2 euro echt niet laten liggen!

Loavies Sample Sale

Je moet even door de kreukels heen kijken, want de leather look skirt was vacuum verpakt. Gelukkig kan ik het rokje gewoon strijken en is er niks aan de hand wanneer ik hem de volgende keer uit de kast trek om hem eigenlijk gewoon het hele jaar door te kunnen dragen.

Loavies Sample Sale

Deze klassieke fruitschaal van pt. (adviesprijs โ‚ฌ14,95) ken je vast wel. Ik nam de Peach Pink versie voor 5 euro mee!

Loavies Sample Sale

In totaal heb ik voor bovenstaande items 35 euro uitgegeven tijdens de Loavies Sample Sale. Wat mij betreft een hartstikke mooie deal.

Heb jij al eens een sample sale bezocht?

17 Comments

 • Lieke
  7 juli 2015 10:58

  Die fruitmand! Hebbenhebbenhebben ๐Ÿ™‚

 • Lesley
  7 juli 2015 11:06

  Die fruitmand ??? die had je voor mij ook wel mee mogen nemen hihi

 • Nina
  7 juli 2015 11:15

  Ik heb nu verdorie zo’n spijt dat ik niet zo’n kimono heb gescoord, hรจ… Mooi gedaan met de foto’s! xx

 • Hanneke
  7 juli 2015 13:15

  Die kimono vind ik leuk!

 • Dina
  7 juli 2015 13:52

  YAY YAY YAY. Die kledinghanger is trouwens zooo leuk!

 • nel.lakeman
  7 juli 2015 16:47

  kimono is ook leuk met riempje, denk ik.

 • Puck
  7 juli 2015 22:26

  Sorry, Nay. Is niet echt mijn stijl. Alhoewel dat leren rokje misschien wel okay is. Kan het niet echt zien. Daarom bestel ik dus ook echt nooit kleding online, want ik zie dat dus gewoon echt niet…

 • Northflix
  8 juli 2015 10:46

  Ik heb nog nooit een sample sale bezocht volgens mij.
  Die fruitmand is echt te leuk!

 • Marjolein
  8 juli 2015 19:46

  Wat een leuke items zeg! Ik heb nog nooit een sample sale bezocht omdat dat soort dingen altijd aan mij voorbij gaan. Maar als ik dit zo zie is het wel de moeite waard!

  • Danielle
   9 juli 2015 11:27

   Dit was ook mijn eerste keer, en smaakt zeker naar meer!

 • annouska
  9 juli 2015 10:26

  Ja ik heb laatst ook voor het eerst iets bij hun besteld. Erg fijne site en ook zo snel qua levering.

  Jij hebt ook super leuke items besteld ๐Ÿ˜€

  • Danielle
   9 juli 2015 11:11

   Wat leuk, ben benieuwd wat je hebt besteld! ๐Ÿ˜€

 • Aรฏsha
  10 juli 2015 12:02

  DIE KIMONO!!! Omg love it. Komt er dan ook een fotootje als je hem aan hebt? Nog nooit een sample sale bezocht, maar zo te zien moet ik dat maar eens doen! haha

  • Danielle
   13 juli 2015 12:08

   Haha, ik zal eens kijken of er iemand bereid is outfitfoto’s te maken ๐Ÿ˜‰

 • Florentine
  14 juli 2015 10:47

  Oh wauw wat een gave items!! Leuke blog heb je ๐Ÿ˜‰

  • Danielle
   14 juli 2015 14:55

   Thanks Florentine!

 • anna
  15 juli 2015 11:31

  Loavies is zo leuk! En dat rode broekrokje… Ik ben verliefd <3

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: