Is dit kunst of kan het weg?

Is dit kunst of kan het weg?

365 dagen bloggen

Na het succes van Video Vrijdag ging ik op zoek naar een nieuwe vaste, terugkerende en tegelijkertijd treffende rubriek. Enerzijds om het invullen van een contentkalender een stuk gemakkelijker te maken tijdens mijn 365 dagen bloggen challenge en anderzijds om jullie een idee te geven van artikelen die je bij een blogbezoek kunt verwachten.

Ik dacht gelijk aan de wereld van Henk en Ingrid, dat leuke stel. Henk en Ingrid hebben overal een mening over. Ze hebben zelfs hun eigen Wikipedia-pagina! Waarom ik in hemelsnaam aan deze mensen moest denken? Nou, omdat één van hun inmiddels klassieke uitspraken ook iets te vaak uit mijn mond rolt: “Is dit kunst of kan het weg?”.

Is dit kunst of kan het weg?

En dat is precies wat ik jullie in mijn nieuwe rubriek wil vragen. Kunst of kitsch? Troep of trofee? Meer, meer, meer of minder, minder, minder? In deze reeks vraag ik jullie mening over creatieve uitingen die ik tegenkom op het wereld wijde web. Van kunstige koekjes tot een heuse Van Gogh en van Instagramfotografie tot staatsieportretten.

Op deze manier maak ik tegelijkertijd het uitgangpunt van mijn blog kenbaar. Onze invloed op cultuur, mijn manier van culturaliseren. Dat klinkt in het Engels overigens een stuk beter…

Is dit kunst of kan het weg?

Heb jij zelf een mooie DIY, ben je creatief of kun je bijvoorbeeld heel goed tekenen? Dan wil ik je graag een keer in deze rubriek introduceren! Laat een reactie achter in de comments of stuur een mailtje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

4 Comments

 • Hanneke
  13 januari 2015 16:56

  Ja, dit is wel mijn rubriek! Leuk, leuk, leuk!

  Ik zou het wel leuk vinden, om wat te vertellen over mijn (dans)fotografie blog. 🙂

 • appelig
  13 januari 2015 18:27

  Ik ben veel te bang dat men zegt dat het weg kan, haha!

 • Jenn
  14 januari 2015 11:43

  Leuk!

 • Eva
  15 januari 2015 12:29

  Aaah leuk! 😀

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: