I’m Nerdy And I Know It…

Terwijl vele mensen zich vandaag druk maakten om de laatste aflevering van ATWT, hoefde ik mij volgens de maandhoroscoop van Elle geen zorgen te maken: “…deze maand mag je rekenen op de aanwezigheid van de zon, Venus en de nieuwe maan in je sterrenbeeld. Die laatste luidt op de 21e het échte begin van het nieuwe jaar in. Da’s een van de meest mooie en magische momenten van je leven en hét moment om dromen in werkelijkheid te veranderen.”

Helaas las ik het bovenstaande bericht pas veel later en voelde ik de zenuwen gisteravond al opkomen. Waarvoor dan, zult u nu denken. Nou, dat zal ik je vertellen. Vandaag was de dag dat ik mijn scriptie mocht verdedigen. De afgelopen maanden maakte ik in opdracht van het Rozentheater een zeer uitgebreid adviesrapport, een redactiestatuut, een handleiding voor de bloggers en natuurlijk een presentatie. Achteraf bleek mijn gespannen toestand nergens voor nodig, want ik sloot mijn afstudeeronderzoek af met een – fasten your seatbelts – 9.

En als je dan de eerste alinea nog eens leest, ontdek je dat dit al in de sterren geschreven stond. En ik mocht vandaag voor even de grootste ster zijn.

Can I Get A Woot Woot?!

13 Comments

 • Naomi
  22 februari 2012 06:11

  You can get a woot woot 😉 Goed gedaan!

 • Anke
  22 februari 2012 07:19

  Wow, een 9! Gefeliciteerd!! Dat moet een heel fijn gevoel zijn 🙂 Geniet ervan! Ik moet begin maart mijn afstudeerwerk verdedigen, en heb in mijn horoscoop toevallig ook al gezien dat het die dag eigenlijk wel goed moet komen 😉

 • Angelina
  22 februari 2012 09:32

  Ik las het al op twitter, nog niet de kans gehad om te reageren en je te feliciteren. Wat super zeg, gefeliciteerd!! Echt knap!!

 • Eva
  22 februari 2012 09:41

  Opschepper 😉
  Maar nee, suuuuuper goed! Zijn al die stressmomenten dat het allemaal niet lukte toch niet voor niets geweest 🙂

 • Saskia
  22 februari 2012 09:50

  Gefeliciteerd met dit super goede cijfer!

 • Desiree
  22 februari 2012 10:46

  Gefeliciteerd! Wat een prachtig cijfer 🙂

 • Lin
  22 februari 2012 11:17

  Wow wat een heerlijk nieuws! Gefelicteerd

 • Deirdre
  22 februari 2012 21:18

  Goed gedaan zeg! 🙂 En nu ben je helemaal klaar?

 • Lindsay
  23 februari 2012 13:27

  Hell yeah you can get a WOOT WOOT! Nerds rule, overigens! Top hoor, gefeliciteerd! xxxLins

 • Lyanne
  23 februari 2012 13:58

  Gefeliciteerd! Super knap zeg, een vette negen!! Ik heb in april mijn afstudeerpresentatie en ben er nu al gespannen voor. Heb je misschien wat tips? 🙂

 • Carmen
  23 februari 2012 19:42

  Wauw, wat goed joh! 😀

 • Lnnk
  27 februari 2012 20:43

  Een fantastisch resultaat waar je heel trots op mag zijn!!

 • Trackback: I CAN DO THIS | Danielle

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: