Friday Sharing = caring

Een beetje blogger is er niet vies van om artikelen van anderen de wereld in te slingeren. Met bronvermelding. Sharing is caring, toch? Daarom hieronder 7 artikelen die ik afgelopen week tegenkwam op het wereld wijde web. Kijk, klikt en geniet!

1. Geschiedenis door Maarten de Gier
Een lezer van NCR (be)schreef met deze column geschiedenis: “In de boekhandel reken ik twee boeken af. Bij het noemen van het te betalen bedrag grijnst de boekenverkoper. Als ik informeer naar de reden, vertelt hij: „Laatst was hier een dame, ze was al aardig op leeftijd. Ze zocht twee boeken, over geschiedenis. Maakte niet uit wat, als het maar niet over de oorlog ging – daar wilde ze nooit meer iets over zien, lezen of horen. Bij het afrekenen kon ik het ook niet helpen dat die wens al meteen de mist in ging: ‘Dat is dan 40,45!’”

2. De 20 leukste happy quotes
Medeblogger Anne plaatste een blog met de 20 leukste happy quotes. Klik op de link en ga met een flinke portie positieve lading het weekend in!

quotes-on-a-happy-day-9

3. Postcard from Berlin
Marjolein (van Berlijn-blog.nl) deelde op haar Facebookpagina een fantastische video, gemaakt door Rene: “Hiervan krijg je toch meteen de kriebels om de zomer in Berlijn door te brengen?”

4. De Droomshow was weer zo!
Jeugdsentiment! Upcoming publiceerde een blog over De Droomshow. Ik zat iedere zaterdagavond klaar voor de buis en wilde geen aflevering missen. Natuurlijk was het stiekem mijn droom om zelf een keertje mee te doen. Keek jij ook naar deze leuke spelshow in de 90’s?

De Droomshow

5. Light Up Shoes
Om nog even in de 90’s te blijven hangen, op het blog van Marije kwam ik lichtgevende schoenen tegen. Zoals jullie weten heb ik op modegebied een nogal rare smaak. En in deze schoenen zou ik daadwerkelijk rondlopen. De light up shoes koop je onder andere bij INU INU.

Light up shoes

6. #FASHIONTWINS
Yara en Kim van Chapter Friday plaasten een blog over matchende outfits. Ik heb erg moeten lachen om alle items die ze beide in de kast hebben hangen, het staat ze beide trouwens even goed. En ja, ze hebben ook nog eens een zeer goede smaak!

#fashiontwins

7. Creatief met krijtbord
Mandy deelde op haar blog een leuke DIY, van een snijplank maak je in een paar simpele stappen een krijtbord!

Krijtbord maken DIY

Sharing = caring. Deel daarom een/jouw blog in de comments! En wie weet sta jij hier volgende week te shinen.

16 Comments

 • Jenn
  6 februari 2015 12:46

  Leuke artikelen! De droomshow, daar keek ik ook altijd naar 🙂

 • Mandy
  6 februari 2015 13:32

  Wat ontzettend lief dat je mijn DIY hebt gedeeld :D!!!!! En nog veel meer !!!! Happy quotes zijn altijd fijn om te lezen.

 • Natasja
  6 februari 2015 13:38

  Haha die schoenen! Weet niet of ik daarmee de straat op zou gaan maar leuk zijn ze wel. En die post van fashiontwins post op Chapter Friday was leuk ja, erg origineel!

 • Anne
  6 februari 2015 14:36

  Ja die schoenen! Hahaha! Als klein kindje wilde ik zo graag lichtgevende schoenen… Helaas dachten mijn ouders daar anders over. Nou ja, als ik straks een eigen dochtertje heb, mag ze misschien wel schoenen die licht geven. Laat ik zelf maar even overslaan. Overigens was de Fashiontwins post van Yara ook een van mijn favorieten deze week!

 • Sylvia
  6 februari 2015 16:28

  Haha, awhh, dat oude vrouwtje.. Phoe, De Droomshow, dat is lang geleden!

 • Anne
  6 februari 2015 16:59

  De Droomshow 😮 Wauw! Dat is echt leuk om weer eens te zien!

 • Marije
  6 februari 2015 17:17

  Wat lief dat mijn blog er tussen staat, ik ben nu de andere artikelen aan het lezen allemaal ontzettend leuk!
  Liefs,
  Marije

 • Daniëlle
  6 februari 2015 19:46

  Wat een leuk artikel, en super leuk idee snijplank krijtbord!

  Liefs
  Daniëlle

 • Anne Solveig
  6 februari 2015 20:12

  Leuk dat je me noemt! Het artikel was ook heel leuk om te maken!

 • Aïsha
  7 februari 2015 07:38

  Ik kan me de droomshow eigenlijk niet zo goed herinneren?
  Dat krijtbord is super leuk!! Fijn weekend!

 • Isabelle
  7 februari 2015 12:46

  Ik vind die schoenen nog best leuk eigenlijk!

 • Daan
  7 februari 2015 18:08

  Ik wil best mijn nieuwste blogpost delen, een stukje fictie waar ik best tevreden over ben.

 • Eva – eighty7
  8 februari 2015 22:17

  Jaaaa de droomshow, dat was keileuk!

 • Nathalie
  10 februari 2015 15:47

  Hi, ik heb je genomineerd voor de liebster award! Neem even een kijkje op mijn site voor de vragen en veel plezier!

  Groetjes, Nathalie

 • Eline
  13 februari 2015 21:38

  Heerlijke artikels (dat van Chapter friday vond ik ook awe-some)! Leuk om te lezen. Ik moet ook nog eens een #mustreads artikel plaatsen wat dat is echt al te lang geleden! X

  • Danielle
   16 februari 2015 13:57

   Ik zeg doen, ben benieuwd!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: