FRIDAY SHARING = CARING

FRIDAY SHARING = CARING

Een beetje blogger is er niet vies van om artikelen van anderen de wereld in te slingeren. Met bronvermelding. Sharing is caring, toch? Daarom hieronder 8 opvallend leuke vondsten die ik afgelopen week tegenkwam op het wereld wijde web. Kijk, klik en geniet!

1. Budget tip van Youniqueblog.nl

Ik kan nog altijd heel erg blij worden wanneer ik mijn Happy Friday of Coffee, Tea, Pancakes & You t-shirts van MANGO uit de kast trek. Maar onze eigenste HEMA gaat inmiddels ook lekker aan de haal met een paar erg fijne quotes, liet ik mij door Femke vertellen. En als ze er dan ook nog bij vermeldt dat je bij HEMA 2 shirts voor 15 euro koopt, ben ik verkocht! Lees hier snel verder…

Foto: Youniqueblog.nl - Kijk Femke eens shinen in haar t-shirts!
Foto: Youniqueblog.nl – Kijk Femke eens shinen in haar t-shirts!

2. Een beetje pit ╰☆╮in je LinkedIn profiel ☞

Het artikel een beetje pit ╰☆╮in je LinkedIn profiel ☞ LinkedIn symbolen van Patricia Woestenburg kwam ik – hoe kan het ook anders – tegen op LinkedIn. Bij het lezen hiervan (of eigenlijk vooral: kijken) bedacht ik mij dat deze symbolen ook superdupertotallyaswesome zijn om je blog net dat beetje extra opsmuk te geven. Doe er je voordeel mee! ♥

3. Wonderlicht.com over Het krijtbordschrift

Mijn vriend en ik denken er sterk over om een muur in onze keuken te verven met schoolbordverf. En via Karlijn kwam ik erachter dat er dus een heus Krijtbordschrift bestaat! Na het lezen van haar review kan ik niet wachten om er zelf mee aan de slag te gaan.

4. Review ‘Dit is jouw leven’ door Iris

Blogger Iris schreef een review over het boek ‘Dit is jouw leven’. En dat lijkt mij dus best interessante kost, zo’n zelfhulpboek geschreven vanuit de positieve psychologie met oefeningen voor een plezierig, betekenisvol en betrokken leven. Ben jij nog niet overtuigd? Lees dan het hele artikel op Ikbenirisniet.nl.

5. NSMBL: “Deze vrouw zet hypocriete seksistische mannen te kijk met hun shirtless selfies”

Heerlijk, deze blog van NSMBL. Ze hebben de leukste tweets van Lindsey op een rijtje gezet waarin ze hypocriete seksistische mannen te kijk zet met hun shirtless selfies. Klik dus vooral even verder en verkneukel je aan het heerlijk sarcastische commentaar van Lindsey.

6. Jimmy Fallon strikes again!

Zijn jullie ook al net zo’n fan van Jimmy Fallon als ik? Iedere dag weer moet ik lachen om de acties van deze man. Zo had hij gisteren niemand minder dan Natalie Portman en Sia in de studio. Samen met The Roots geven ze een speciale versie van Iko Iko weg. Hulde!

7. Nike Original serie: Margot vs. Lily

Om nog even in videosfeer te blijven, geef ik je nog een kijktip. Nike gaat namelijk een ‘feel good’ mini-dramaserie uitzenden op YouTube. Met de serie gaat het sportmerk mee met de fitnesstrend op sociale media en neemt het fenomeen tegelijkertijd op de hak. Volgens de trailer gaat Lily, een door fitness geobsedeerde YouTube-ster, de uitdaging aan met haar zus Margot, een sportallergische computerfan. Zo begint Margot haar eigen fitness YouTube-kanaal en gaat Lily op zoek naar vrienden in het ‘echte leven’. De serie maakt onderdeel uit van de internationale campagne ‘Better for it’, waarmee Nike vrouwen wil inspireren en motiveren om te gaan sporten. De serie is vanaf 1 februari te zien op het YouTube-kanaal NikeWomen. Ik ben benieuwd of ik de smaak te pakken zal krijgen om meer te gaan bewegen… Kijken ga ik sowieso!

8. Het bloggers op Snapchat lijstje

Ik wil deze blog afsluiten met een blog van mijzelf. Huh? Hoezo dan? Nou… omdat ik naast de leukste blogs ook graag een lijst met de leukste bloggers op Snapchat met je deel. Afgelopen zomer ben ik hiermee begonnen en ik denk dat de lijst weer hoognodig aangevuld moet worden! Sta jij er nog niet bij of mis je iemand? Geef dan een gil!

12 Comments

 • Anna
  29 januari 2016 10:05

  Jaaa, fijne verhalen! Zo tof, het krijtbordschrift. Had nog niet alles gelezen, ik ga snel een kijkje nemen :). Fijn weekend alvast!

 • Nina
  29 januari 2016 14:06

  Die fijne budget tip had ik nog niet gespot! Potverdikkie, ze zijn wel heel gunstig geprijsd. Laat me even weten welke je koopt, ‘ kee? 😀 en uiteraard ben ik nu al benieuwd naar jullie krijtbordschriftcreatie (zo, lang woord!) xx

  • Danielle Lakeman
   1 februari 2016 09:33

   Ik ben ook erg benieuwd of het gaat lukken, eerst nog even een tijd oefenen. Oh en eerst nog klussen natuurlijk 😉

 • Jenn
  29 januari 2016 14:51

  Leuke artikelen heb je gedeeld! Fijn weekend!

  • Danielle Lakeman
   1 februari 2016 09:32

   Thanks, en jij een fijne week.. februari alweer aahhh!!

 • Veerlez
  30 januari 2016 10:26

  Het is een mooi overzicht! Ik had de krijtbordstift review van Karlijn even gemist! Die ga ik meteen bekijken! 🙂
  & ik vind je snapchat lijst geweldig, ik noem hem ook vaak tegen anderen 🙂

  • Danielle Lakeman
   1 februari 2016 09:30

   Thanks, ik stuur hem zelf ook vaak naar anderen… het blijft anders lastig om mensen terug te vinden hahaha!

 • Maris
  1 februari 2016 12:56

  Leuk lijstje, ik ga er meteen een aantal van lezen!

  Ik zit sinds kort ook op snapchat (flyingfoodie) en ga het steeds leuker vinden. Of ik een leuke blogger ben moet je zelf maar bepalen 😉

 • Sas
  2 februari 2016 10:38

  Leuk blog overzichtje. ik kende nog niet alle artikelen dus ik ga even spieken!

 • Angelina
  2 februari 2016 10:57

  Leuke post! Ook het snapchat lijstje, heb je gelijk toegevoegd 😉

 • Nesrin
  3 februari 2016 10:10

  Toevallig heb ik gisteren naar de eerste aflevering van Margot vs. Lily gekeken en ik kijk nu al uit naar deel 2. Leuk overzicht, altijd leuk dat delen 😉

 • Rowan – sillysis.nl
  25 maart 2016 18:50

  Wat een leuk overzicht, ga er even lekker van genieten!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: