Februari in snapshots

Februari in snapshots

De maand maart is alweer bijna voorbij en ik heb jullie nog niets eens meegenomen langs mijn snapshots van vorige maand. Het werd daarom hoog tijd om mijn fotoarchief in te duiken en mijn allerleukste momenten van februari in snapshots te delen. Over welke belevenissen zou jij graag een uitgebreide(re) blog willen lezen?

februari in snapshots - ennio morricone in ziggo dome

1. Eindelijk naar het concert van de Italiaanse componist Ennio Morricone in Ziggo Dome! Je kent hem van onder andere Once upon a time in the west, The Good, The Bad & The Ugly of The Untouchables en nog ongeveer 500 andere films en televisieseries. Het was een indrukwekkende en memorabele avond. Vriendinnetje Lieke was er trouwens ook en schreef er een mooie blog over!

februari in snapshots - Hyundai i10 Go

2. Mijlpaal. De eerste 10.000 kilometer op de teller van onze Hyundai i10 Go!

februari in snapshots - rozen

3. Vijf jaar verkering vierden we met een vrolijk bosje rozen en een avondje samen kokkerellen. Vriendje en ik maakten moussaka en brownies from scratch, goddelijk!

februari in snapshots - Yfke en Danielle

4. Vandaag mocht ik op deze leukerd passen, zodat haar mama iets met dozen, een verhuizing en chaos kon doen. Yfke vond mijn lippenstift – net als ik – erg mooi. Ook houden we beide van kleurige outfits, kind naar mijn hart!

februari in snapshots - Look of the day

februari in snapshots - mini pannenkoeken bakken

6. Een look of the day. Er stond ’s middags een date met vriendinnetje Claudia op de planning. Daarna ging ik door naar Alkmaar om het nieuwe huis van Emma in te wijden met onze welbekende mini-pannenkoeken. Ik was met name onder de indruk van deze deur (voor dwergen?).

februari in snapshots - oldtimer ndsm-werf ij-hallen

7. Yes, weekend… Op naar de IJ-Hallen! Bovenstaande oldtimer ging helaas niet mee naar huis. Wat ik wel kocht lees je in één van mijn eerdere blogs.

februari in snapshots - ryan gosling

8. Na het bezoek aan de IJ-Hallen was ik geveld door de griep. Vriendje probeerde mij op te vrolijken met zijn Ryan Gosling look.

februari in snapshots - Danielle en Isabel in Delft

februari in snapshots - ouderwetse snoepjes in Delft

februari in snapshots - street art in Delft

11. Ik ging op visite bij vriendinnetje Isabel in haar hometown Delft. Ik ontdekte een paar erg leuke hotspots, zoals Galerie XS. Ik at voor het eerst van mijn leven haverstro pitten, ontdekte toffe street art en maakte de stomme fout om mijn camera thuis te laten liggen. Meer over leuke dingen doen in Delft volgt later in een uitgebreide(re) blog!

februari in snapshots - roze couscous

12. Samen met vriendje at ik barbieroze couscous uit één bak. Toppunt van romantiek!

februari in snapshots - wetboek voor bloggers

13. Het nieuwe boek van Charlotte’s Law viel op de deurmat. Het Wetboek voor Bloggers is sindsdien mijn nieuwe bijbel.

februari in snapshots - witte roos op Valentijnsdag

februari in snapshots - Billy Elliot musical

februari in snapshots - Billy Elliot musical

14. Valentijnsdag. Ik ging daarom heel romantisch met mijn moeder en zus naar de musical Billy Elliot in Scheveningen. Op Schiphol werd ik onthaald door een witte roos, die ik voor de eerlijke vinder in de trein liet liggen. Eenmaal in het Circustheater bleek ik op rang 1, rij 1, stoel 1 te zitten. Gezellig achter de dirigent. Ik had soms het idee dat Billy op mijn schoot zou springen, maar gelukkig bleef hij netjes op het podium staan. En wat was het gaaf! Je legt er wat centjes voor neer, maar daar krijg je zo’n mooi spektakel voor terug. Gaat dat zien!

Verknipte Fotokoppen Project door Susan van Ham

Verknipte Fotokoppen Project door Susan van Ham

februari in snapshots - snapshot op de Dam

15. Op de fiets naar Amsterdam! We gingen naar de opening van de Verknipte Fotokoppen expositie in de Thuyskamer. Ik schreef hier al eerder een uitgebreide blogpost over. Vriendje maakte een mooie snapshot van mij, terwijl ik op de Dam zen zat te genieten van de zon.

februari in snapshots - amandelkoek

16. Koekje erbij? Vriendje en ik maakten een gigantische amandelkoek/taart/cake, zonder soja natuurlijk.

Different shoes every day challenge

februari in snapshots - different shoes every day challenge

17. De kick-off van mijn Differnt Shoes Every Day challenge! Ondertussen genoot ik van de eerste (lente)zonnestralen die door het raam naar binnen vielen, het fotobehang is op dit soort dagen extra mooi!

februari in snapshots - hotspots Leiden

februari in snapshots - hotspots Leiden

februari in snapshots - hotspots Leiden

Estaminet schommelen - februari in snapshots - hotspots Leiden

18. Hulde aan mijn kettinkje, ooit gewonnen op het blog van Liliane! Vandaag ging ik naar Leiden met vriendinnetje Isabel. Wat een heerlijk stadje is dat! We ontdekten ontiegelijk veel leuke café’s en restaurantjes, maar ook fijne winkeltjes waar ik later nog uitgebreider over wil bloggen. Hoogtepunt van de dag was toch wel de kriek die we in Estaminet schommelen dronken (ondertussen had Emma zich ook bij ons gevoegd)!

februari in snapshots

20. Happy friday! Een HEMA ontbijtje voor twee en een shopping spree in Stadshart Amstelveen. Ook zette ik een Follow Friday blog online… met de bloggers die ik de volgende dag in Utrecht zou ontmoeten.

februari in snapshots - utrecht

februari in snapshots - bloggersmeeting in utrecht

februari in snapshots - unicorn goodiebag

februari in snapshots - mirrorselfie

21. Op deze zaterdagmiddag ontmoette ik zes leuke meisjes in Utrecht. Liliane en Sanne organiseerden een zeer geslaagde bloggersmeeting, waarbij we gingen lunchen bij Olivier, Margot van Het Ciderhuis ons lekker maakte met een verhaal over cider in café DeRat en we onze hebberigheid nauwelijks konden bedwingen in pop-up store Swordfish & Friend. Zoals je kunt zien was ik ontzettend blij met de goodiebag (hallo unicorn!) en had ik te kort haar om mee te doen aan de snorrenselfie (oké ik moest ook de selfiestick bedienen). ’s Avonds ging ik met Liliane nog een hapje eten bij Mej. Janssen. Een feestje, want soja en glutenvrij!

februari in snapshots - dag Isabel

23. Op naar Schiphol. Dag allerliefste Isabel, tot snel in Buenos Aires!

februari in snapshots - danielle en nina

februari in snapshots - tassenmuseum Hendrikje

februari in snapshots - tassenmuseum Hendrikje

februari in snapshots - Ellis Gourmet Burger Amsterdam

25. Regen, regen, regen. Tijd om samen met Nina het Tassenmuseum in te duiken. Daar schreef zij een heel leuke blog over! Daarna aten we ontzettend lekkere burgers bij Ellis Gourmet Burger, mijn lievelingsburgerbar (bij deze is dit een nieuw woord) in Antwerpen, en nu ook Amsterdam.

februari in snapshots

februari in snapshots

februari in snapshots

februari in snapshots

28. De laatste dag van de maand besloten vriendje en ik naar het Amstelpark in Amsterdam te gaan. Hallo minipaarden! Hallo kippen! Hallo broertjes van vriendjelief (grapje, oké, grapje)… Lang leve de kinderboerderij.

20 Comments

 • Mira
  30 maart 2015 17:24

  Wat een fijne foto’s allemaal! Die met die snoeppotjes van boven vind iik echt prachtig!

 • Marcella
  30 maart 2015 18:59

  Ik word vrolijk van je blog, wat een heerlijke fijne momenten. En je lacht zo fijn breeduit op je foto’s. Je foto met Yfke is te schattig. En je fotobehang vind ik onwijs mooi. Ga ik ook overwegen op de werkkamer die we nog moeten opknappen.

  • Danielle
   31 maart 2015 14:37

   Het zijn ook zoveel fijne momenten! Ben benieuwd naar het fotobehang!! 🙂

 • Nina
  30 maart 2015 19:53

  Heerlijk overzicht weer! 😀

  • Danielle
   31 maart 2015 14:37

   Thanks babe!

 • Eva
  31 maart 2015 14:49

  Super leuk Dani! En nu maar snel die van maart, jaaaa!

  • Danielle
   31 maart 2015 15:15

   Eens kijken of het mij lukt om er dit keer minder dan 30 dagen over te doen 😉

 • Liliane
  31 maart 2015 14:54

  99 luftballons! En jij hebt die ene om je nek hangen, oorspronkelijk waren het er 100 heb ik ooit van een insider gehoord.
  Een en al vrolijkheid in deze post en ondertussen heb ik honger gekregen van de foodpics. Leuk leven! Het enige wat nog mist is lang haar zodat je mee kan doen aan onze snorrenselfie de volgende keer!

  • Danielle
   31 maart 2015 15:15

   Wat een gemis in mijn leven hè?!

 • Sylvia
  31 maart 2015 15:16

  Meer over belevenissen 4 en 25 graag! 😉

 • Het Sushimeisje
  31 maart 2015 17:15

  Wat een grappig vriendje heb jij!
  Die foto in het grachtenpand, dat is toch niet in het tassenmuseum :0 ?

 • Iep
  31 maart 2015 18:09

  Super super leuk! & prachtige foto’s!
  Liefs Iep

 • Anouk
  31 maart 2015 20:19

  Oooh ik word helemaal blij van deze foto’s! Die Oldtimer had je meeehee moeten nemen, haha! Gezellige blogmeet met fijne dames enn in een hele leuke stad!

 • Eva – eighty
  1 april 2015 07:08

  Wat een leuk overzicht!! 🙂 en die burgerbar lijkt me een must-visit 😉

 • Une Belle Fin
  1 april 2015 14:54

  Wat een leuke foto’s!
  belle-fin.blogspot.be

 • Deisy
  1 april 2015 19:52

  Wat een hele toffe maand heb jij gehad zeg: heel veel leuke dingen gedaan en veel lieve mensen om je heen zie ik. X

 • Angelique
  2 april 2015 13:56

  Leuk overzicht zeg! Mooie foto’s en wat heb je een leuke dingen gedaan.

 • Olga
  2 april 2015 18:26

  Ben lang niet op je blog wezen kijken, maar ben gelijk weer vrolijk na het lezen van dit blog 🙂

 • LINSEY SIJMONS
  2 april 2015 21:18

  Wat een leuk vriendje heb jij! Hij lijkt vet op Ryan Gosling! 😛 😛 😛
  xxx Linsey from POSE-BLOG.com

  You can also check my BLOGLOVIN & FACEBOOK if you like! 🙂

 • Paul
  3 april 2015 09:22

  Ik vind het echt zo jammer dat ik naar het concert van Ennio Morricone in Ziggo Dome kon! Fijn dat het zo mooi is geweest.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: